Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Dva prestižna priznanja za Hyundai Santa Fe

SVET – Jedan od najpoznatijih Hyundai SUV modela – Santa Fe, nedavno je dobio dve prestižne nagrade. Priznanje za “najbolji izbor bezbednog vozila za 2011. godinu“ dobio je od strane I.I.H.S. instituta, američke neprofitne organizacije čiji je cilj smanjenje broja udesa, povreda i šteta u saobraćajnim nesrećama. Drugo priznanje koje je osvojio Santa Fe je za “najbolje polovno vozilo u 2011. godini“ koji je ovaj Hyundai SUV dobio od poznatog automobilskog magazina iz Velike Britanije “WhatCar“.
Ulaganje u bezbednija vozila je trajno opredeljenje Hyundai Motor kompanije, a nagrade koje modeli osvajaju širom sveta samo su potvrda uspeha na ovom polju. Međutim, veću pažnju je izazvala nagrada koju je Santa Fe dobio kao najbolje polovno vozilo u 2011. godini u oštroj konkurenciji i kriterijumima Velike Britanije.
U sveobuhvatnoj analizi velikog broja konkuretskih modela, Santa Fe je u SUV klasi prepoznat kao najbolja kupovina polovnog vozila uzimajući u obzir mnoge aspekte kojima se u današnje vreme rukovode kupci automobila: cena, kvalitet, garancija, bezbednost, potrošnja, komfor, troškovi održavanja itd. “WhatCar“ navodi da Santa Fe nudi prostor, praktičnost i pouzdanost po pristupačnoj ceni što su bili osnovni kriterijumi za dodelu ovog priznanja. Santa Fe je, pored toga, veoma prijatan za vožnju, udoban i ima precizne sisteme upravljanja.
Zahvaljujući navedenim karakteristikama Santa Fe-a je uspeo da skine sa trona Land Rover Discovery koji je ovo priznanje poneo u 2010. godini. Značaj ovog priznanja veći je tim pre što je poznato da Velika Britanija ima razvijeno i bogato auto tržište.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!