Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Duh grada živi zahvaljujući ljudima koji ga vole!

U okviru kampanje „Beograd grad vaših IDEAˮ pristiglo je više od 1.000 predloga prikupljenih u prodavnicama i na web sajtu www.BGvasihIDEA.rs, a stručni žiri u sastavu Ivan Ivanović, Slavimir Stojanović Futro, Slavoljub Stanković i Đuro Svilar imao je težak zadatak – da napravi uži izbor i svojim sugrađanima da priliku da izglasaju one najbolje. Na osnovu više od pola miliona glasova Beograđani su izabrali 011 ideja koje će grad u kojem živimo učiniti lepšim mestom za život.

U obilazak pobedničkih ideja krenuće se sa Zvezdare i to gradskim prevozom. Upravo tamo će Beograđani, već u toku juna, čitati najlepše pesme srpske poezije dok budu čekali autobus. Na Dorćolu, u blizini Kalemegdana će se naći kreativni mural za veću bezbednost dece u saobraćaju. Vračar će dobiti svoju jedinstvenu urbanu baštu, koja će doneti urbanu EKO obnovu kao trend svake veće prestonice. U Karađorđevom parku IDEA će postaviti dodatne kante za smeće za park bez opušaka, a Tašmajdan će dobiti prvi park u kome će i odrasli moći da se igraju sa svojom decom.

Studenti Fakulteta organizacionih nauka na Voždovcu dobiće solarni punjač za mobilne telefone čime će se podići svest o značaju obnovljivih izvora energije. Srce Beograda, park kod hotela Moskva na Terazijama osvanuće u novom, osveženom ruhu, dok su na Novom Beogradu, kod hotela Jugoslavija, postavljene kamene žardinjere, gde već od sada mali umetnici mogu da prikažu svoje crtačko umeće. Park kod Vukovog spomenika od sada će biti u skladu sa potrebama svih sugrađana uz pomoć ekrana sa znakovnim jezikom. Zemunski park Kalvarija, dobiće dodatne klackalice i ljuljaške za mališane, a Bežanijska terasa s pogledom na Novi Beograd konačno dobija izgled kakav zaslužuje, u kome će uživati svi građani Beograda.

Cilj ove kampanje nije samo ulepšavanje Beograda već i promovisanje pravih vrednosti koje ga čine kulturnom prestonicom, a IDEA će sa velikim zadovoljstvom realizovati 011 pobedničkih ideja. Duh grada živi zahvaljujući ljudima koji ga vole i zato – ko u Beogradu živi, taj Beograd i stvara.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!