Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Doncafé bajka za Dan zaljubljenih

Kako ste se vas dvoje upoznali? Koliko puta ste čuli ili i sami rekli: „Hoćemo li na kafu.“ Kafa je postala univerzalni globalni jezik prvog koraka upoznavanja, kako u prijateljstvu, tako i u ljubavi. Na najrazličitijim delovima planete, milioni današnjih parova započeli su uz kafu svoju ljubavnu priču.
Sigurno ste je mnogo puta pričali, ali da li ste svoju priču imali prilike da vidite u pravom malom filmu čije ste glavne zvezde – upravo vi? Dan zaljubljenih je kao stvoren da priču ispričate još jednom, na jedan drugačiji način – kroz Facebook klik koji će vas uvesti u kreiranje samo vašeg ljubavnog filma. Putovanje započinjete od odabira kako je sve počelo, kada, gde, preko koga, koliko ste šoljica kafe popili da bi zaista upoznali vašu ljubav?
Specijalno za Dan zaljubljenih, Ljubitelji kafe želeli su da svojim ljubiteljima omoguće da u duhu najlepšeg praznika ljubavi, postanu zvezde svog filma, koji mogu da poklone svom partneru, ali i da prijateljima kroz film prikažu najluđe, najzanimljivije, najoriginalnije načine na koje je počela ljubavna priča.
Dovoljno je da kliknete jednom i pristupite aplikaciji Doncafé Bajka na Facebook stranici Ljubitelja kafe.
Sada možete da učinite da se vaša voljena osoba oseća kao prava zvezda, postane glavni akter vaše ljubavne priče u kratkom filmu – voleće te, svakim danom sve više i podeliti sa tobom još mnogo priča i šoljica kafe.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!