Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Donacija povodom 10 godina rada Komercijalne banke u Valjevu

Povodom obeležavanja 10 godina rada filijale Komercijalne banke u Valjevu, direktorka Filijale Biljana Branković, uručila je donaciju u vrednosti od 100 hiljada dinara Klubu za osobe sa invaliditetom iz Valjeva.
Donacija će biti iskorišćena za organizovanje škole fotografije za članove Kluba OSI, na temu „Javni prostor“. Školu će voditi instruktori Foto kluba Valjevo, ona će biti organizovana kroz 10 radionica, a nakon njenog završetka, biće organizovana zajednička izložba fotografija u holu Centra za kulturu u Valjevu. Izložba će biti prikazana u okviru kulturno-turističke manifestacije „Tešnjarske večeri“. Direktorka Filijale Valjevo Biljana Branković istakla je da je Komercijalna banka mnogo puta do sada pokazala da je društveno odgovorna kompanija i da posebnu pažnju poklanja podizanju javne svesti o pravima osoba sa invaliditetom na jednake mogućnosti i otklanjanju predrasuda o njima. Ovom donacijom Banka pomaže i „Valjevsku školu fotografije“ i mlade autore koji su u svojim kategorijama među nauspešnijima u Evropi.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!