Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Dodeljene SAM nagrade za 2018. godinu!

Srpska asocijacija menadžera (SAM) sedmu godinu za redom, dodelila je „SAM Godišnje nagrade“ najboljima u Srbiji na već tradicionalnoj svečanosti „SAM Gala“.
Dodeli „SAM Godišnjih nagrada“ prisustvovao je kor srpske poslovne scene, a svečanost je otvorena impresivnim akrobatskim performansom koji je uz vrhunske svetlosne i specijalne efekte, svim zvanicama stvorio jedinstveni doživljaj.

Pozdravljajući zvanice, predsednica SAM-a, Stanka Pejanović izjavila je: “Ova godina bila je izazovna i inspirativna, kontinuirano smo radili smo na profesionalnom razvoju menadžera, razmenjivali smo znanja i iskustva kroz mentorski program, povezivali menadžere i promovisali najbolje prakse, odgovorno, etičko i održivo poslovanje. Izuzetno sam ponosna što Asocijacija ima više od 450 profesionalnih menadžera, koji žele da doprinesu boljem poslovnom ambijentu. Godina u kojoj imamo najveći broj profesionalnih menadžera do sada, u kojoj smo bili domaćini SAMIT100 biznis lidera i u kojoj smo postali punopravni član Evropske konfederacije menadžera stvara još veću obavezu i odgovornost da budemo još istrajniji u realizaciji svih ciljeva“.

Dodeljeno je 12 priznanja u sledećim kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine, poslodavac godine, poslodavac godine u kategoriji MMP, društveno odgovorna kompanija godine, nagrada za promociju i razvoj liderstva među mladima, najbolji program za razvoj talenata, i specijalne nagrade žirija za lični herojski čin, iskorak godine, poslovnu izuzetnost, inicijativu od nacionalnog značaja i nagradu za doprinos stvaranju lidera budućnosti.
Prepoznat unutar i van svoje kompanije kao osoba od integriteta i ugleda, a na osnovu ostvarenih poslovnih rezultata, titulu Menadžera godine 2018 poneo je Dejan Turk, CEO, Vip mobile & A1 Slovenija.

“Kad nagrada stigne od ljudi iz struke onda ona dobija još više na težini. To je dodatna odgovornost i obaveza da nastavim zajedno sa svojim timom da promovišem vrednosti koje podstiču atmosferu poverenja, slobode i zajedništva. Dobar menadžer mora da pruži model željenog ponašanja i u kompaniji koju predstavlja i van nje i to prenosi i na svoje zaposlene”.

Titulu Poslodavac godine 2018 ponela je kompanija Mikroelektronika. Ova kompanija je prema mišljenju članova SAM-a u 2018. godini ponudila najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, ispunjavajući niz kriterijuma. Nagradu je svečano uručio Slobodan Đinović, direktor, Orion Telekom.

Negujući i promovišući liderstvo među mladima, SAM je dodelio i priznanje najboljim mladim menadžerima do 35 godina. Mladi menadžer godine 2018 je Branislav Lončar, CFO, Southeast Europe, Publicis One.

Poslodavac godine u kategoriji MMPP je Gi Group HR Solutions.

Članovi SAM-a glasali su i za Društveno odgovornu kompaniju godine i u ovoj kategoriji nagradu je dobila kompanija Delta Holding. Zbog pozitivnog uticaja na okruženje i razvoj mladih i posebne doprinose promociji liderstva među mladima, ove godine nagrada „The Sample Of Leadership Excellence – Razvoj i promociju liderstva među mladima“ dodeljena je dvojici izvrsnih menadžera, Dragoljubu Damljanoviću, podpresedniku Schneider Electrica za Jugoistočnu Evropu i Mihailu Jankoviću, direktoru kompanije Nectar.

Priznanje za „Najbolji program za razvoj talenata“ dobila je kompanija Atlantic Grupi.

Prema odluci članova Srpske asocijacije menadžera nagrada za „Lični herojski čin“ pripalaje Goranu Nikoliću, slabovidom maratoncu koji je postavio Ginisov rekord istrčavši za 55 dana isto toliko maratona, od grada do grada u Srbiji, BIH i Crnoj Gori.

Žiri je ove godine odlučio da dodeli još četiri specijalne nagrade. Specijalno priznanje za „Iskorak godine“ ponela je kompanija SBB za projekat EON, za „Inicijativu od nacionalnog značaja“ u 2018. godini proglašena je Inicijativa Digitalna Srbija, nagradu za „Doprinos stvaranju lidera budućnost“ dobili su DNA Communications & ICT Hub, dok je specijalno priznanje za „Poslovnu izuzetnost“ ponela Biljana Jovanović, vlasnica i generalna direktorka modne kuća “LUNA”.

Svečanoj večeri dodele SAM Godišnjih nagrada koja se održala uz podršku Luštica Bay-a, prisustvovalo je više od 400 zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života. Ovo prestižno priznanje, poslovni „Oskar“, dodeljuje se menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima kao i za bolji život svih građana u celini.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!