today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dodeljene nagrade za najbolje Samsung Appsolutno Smart aplikacije

Kompanija Samsung Electronics, u saradnji sa kompanijom Wireless Media, pokrenula je Appsolutno Smart takmičenje u pravljenju Android aplikacija u kome je učestvovalo više od šest hiljada ljudi i pristiglo više od osam hiljada aplikacija kreiranih na AppBuilderu. Veliki broj prijavljenih aplikacija, čak sedam stotina, funkcionalno je i spremno za “app store” platformu, a tokom 50 dana trajanja takmičenja aplikacije su preuzete čak više od 23 hiljade puta.
Na specijalnom događaju povodom proglašenja finalista, organizovanom u Supermarket Concept Store, stručni žiri, u kome su bili predstavnici kompanija Samsung Electronics i Wireless Media, odabrao je najbolje aplikacije i dodelio po tri nagrade u kategorijama: Najbolji dizajn, Najbolja ideja, Najbolje adaptirana aplikacija za vebsajt. Pobednici u posebnoj kategoriji Nagrada publike odabrani su na osnovu glasanja korisnika aplikacija.
Dobitnici nagrada su u svakoj kategoriji osvojili Samsung Smart TV (prva nagrada), Samsung Galaxy Tab (druga nagrada) i Samsung Galaxy S II (treća nagrada), kao i 20 hiljada dinara za još 25 najbolje adaptiranih vebsajt aplikacija.
Appsolutno Smart takmičenje imalo je za cilj da korisnicima približi aplikacije kao osnovu svakog smart telefona i kao zaštitni znak Android operativnog sistema. Kao rezultat ove inicijative kreiran je AppBuilder softver pomoću kojeg je svako mogao da napravi aplikaciju koja će lično tom korisniku biti korisna ili aplikaciju koja će biti reprezentativna za takmičenje.
Uz pomoć AppBuilder-a (www.appsolutnosmart.rs) lako se može napraviti aplikacija koja integriše Facebook foto album, povlači RSS feed sa vestima omiljene tematike, iz omiljenih izvora, u omiljenoj boji ili predstavlja jednostavnu prezentaciju kompanije privatnog biznisa. Takođe, uz naprednije alate AppBuilder-a mogu se napraviti i kompleksnije prezentacije sa bilo kojom temom (privatne, poslovne, kombinovane) i urediti po sopstvenoj želji.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!