today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dodeljene nagrade Srpske asocijacije menadžera

Srpska asocijacija menadžera (SAM) dodelila je sinoć godišnje nagrade najboljima u osam kategorija, a prvu nagradu u kategoriji najbolji Regionalni projekat u 2013. godini dobila je Naftna industrija Srbija (NIS) za najbolji projekat benziskih stanica u regionu. Drugu i treću nagradu za Regionalni projekat u 2013. dobile su kompanije Nektar i McCann Erickson.
Nagradu za Najboljeg menadžera u 2013. dobio je predsednik MK Grupe Miodrag Kostić, dok je drugu nagradu dobio Bojan Radun iz Nektara, a treću direktor Orion Telekoma Slobodan Đinović. Titulu Najbolji poslodavac u 2013. dobila je kompanija Leo Burnett, a drugu i treći nagradu dobili su VIP Mobile i Merkator – S.
U kategoriji najbolji mladi menadžer u 2013. do 35 godina dobio je marketing direktor za zemlje Balkana kompanije Majkrosoft Borko Kovačević, a drugu i treću nagradu Nikola Avram iz MK Mauntin rizorta i Branislava Gajić Stanojević iz portala Infostud.
Za najveći doprinos za razvoj i promoiciju liderstva među mladima SAM je dodelio specijalnu nagradu dr Isaku Adižesu.
U kategoriji Najbolja institucija za obrazovanje i proifesionalno usavršavanje menadžera dobio je Fakultet organizacionih nauka iz Beograda, kojima je nagradu dodelila šef pregovaračkog tima za vođenje pregovora za pristupanje Srbije EU Tanja Miščević. Drugu nagradu dobila je PWC Akademija, a treću Adižes SEE.
U kategoriji najbolji poslodavac u malim firmama u 2013. godini nagrada SAM-a pripala je kompaniji Ninamedia, a drugu je dobila firma Infostud i treću OSA računarski inženjering.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!