Dobre vibracije uz Jelen Top 10 CD

Svim ljubiteljima dobrog zvuka, emisija „Jelen Top 10“ pripremila je nedavno prvo specijalno CD izdanje sa 14 najpopularnijih domaćih pop i rok hitova čime se promocija urbane muzike nastavlja.
Među izvođačima koji su se izborili za svoje mesto na „Jelen Top 10 CD-u“, zahvaljujući čestom boravku njihovih numera na vrhu liste, između ostalih našli su se i Bjesovi, Darkwood Dub, Eva Braun, Jarbol, Kanda Kodža i Nebojša, Multietnička atrakcija, kao i Nežni Dalibor, Trance Balkan Desorganisation, Veliki prezir, Hypnotized i Partibrejkersi.
“Jelen Top 10 emisija novim specijalnim CD izdanjem nastavlja sa svojom misijom promovisanja kvalitetnog muzičkog sadržaja, domaćih pop-rok bendova, a sve sa željom da privuče pažnju mladih u Srbiji. Baš zato potrudili smo se da objedinimo trenutno najslušanije numere rok bendova na domaćoj muzičkoj sceni. Verujemo da će Jelen Top 10 izdanje dobro zagrejati sve naše fanove u ovim zimskim danima”, rekao je voditelj emisije „Jelen top 10“ Lazar Sakan.
Ljubitelji „Jelen Top 10“ emisije neće više morati da čekaju nedelju veče kako bi uživali u neponovljivim rokenrol vibracijama jer sada „Jelen Top 10 CD“ izdanje mogu da nabave u objektima velikih trgovinskih lanaca širom Srbije. Pesme svojih omiljenih bendova dobiće kao poklon uz pakovanje od šest limenki Jelen piva.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari