Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dizajn ambalaže brenda Bakina Tajna jedan od najboljih na svetu

Prema sajtu buzzfeed.com, srpski brend organske hrane obeležio je svetski dizajn u prethodnih godinu dana. Ambalaža za proizvode Bakina tajna našla se na sedmom mestu u svetu po kvalitetu dizajna u 2012. godini.
Da proizvodi Bakina tajna imaju najbolji dizajn još ranije je izjavio i naš dizajner Slavimir Stojanović, koji je upozorio i da neki domaći proizvođači namerno pakuju robu u ružniju ambalažu, da kupci ne bi mislili da je ona skupa.
On je to izjavio reagujući na ocenu danske kompanije “Balanced food”, koja je želela da uvozi srpsku hranu, ali da je pre prodaje prepakuje, jer su smatrali da je naša ambalaža ružna. Danska firma bila je zainteresovana za uvoz srpskog kozjeg sira, voća i povrća, ali samo ako popravimo pakovanje. Stručnjaci smatraju da bi se mnogi naši proizvodi bolje prodavali kad bi imali praktičnije pakovanje. Međutim, većina srpskih proizvođača u to ne ulaže, pa ambalažu i dalje prave na 30 godina staroj opremi.

Izvor: 24 sata

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!