today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Delta Holding dobitnik Disability Matters nagrade

Internacionalna nagrada Disability Matters za 2012. godinu dodeljena je srpskoj kompaniji Delta Holding za program profesionalne rehabilitacije osoba sa invaliditetom. Značajno priznanje biće dodeljeno predstavniku Delta Holdinga 27. marta na svečanosti u Parizu, saopštila je ova kompanija.
Disability Matters je jedna od najvažnijih evropskih nagrada za korporativnu društvenu odgovornost, koja se dodeljuje kompanijama – liderima u pružanju podrške osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama. Kao kandidata za nagradu Delta Holding je nominovala organizacija Springboard Consulting, globalni ekspert u oblastima marketinga za OSI i njihove porodice, regrutacije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom i podrške zaposlenim osobama sa invaliditetom.
Program profesionalne rehabilitacije osoba sa invaliditetom u okviru Delta Holdinga pokrenut je 1. oktobra 2008. Motiv za pokretanje programa bila je što uspešnija radna i socijalna inkluzija osoba sa invaliditetom koje su u dugom vremenskom periodu izolovane iz šire društvene zajednice i bez ikakvog radnog iskustva. Program je obuhvatio edukaciju, program radne i socijalne inkluzije i zapošljavanje osoba sa invaliditetom u okviru korporacije. Do danas u Delta Holdingu zaposleno je 207 osoba sa invaliditetom, koje su angažovane na različitim radnim mestima u članicama Delta Holdinga u skladu sa svojim kvalifikacijama.
Delta Holding će nastaviti program za rehabilitaciju osoba sa invaliditetom i ova društvena grupa ostaje kao jedan od fokusa društveno odgovornog poslovanja kompanije, navedeno je u saopštenju.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!