Dell pokreće akciju podrške školama i učenicima

Kompanija Dell, u saradnji sa malim i srednjim preduzećima koja posluju u Srbiji, odlučio je da pruži neophodnu podršku deci koja pripadaju materijlano ugroženim grupama kako bi spremni ušli u novu školsku godinu.

Kroz akciju „Doniraj Dell“ koja će trajati od 17. juna do 31. jula ove godine, prikupljaju se polovni računari, a svim preduzećima koja doniraju korišćene Dell računare dobijaju popust od 50 evra za nabavku istih modela.

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 pored mnogih izazova donela je i značajnu promenu u organizaciji rada i učenja na daljinu. Organizovanje predavanja i učenja na daljinu nije uvek jednostavan proces, posebno u situacijama kada škole i deca, zbog nedostatka računarske opreme, nisu u mogućnosti da sprovedu online nastavu. Zbog toga, kompanija Dell odlučila je olakša put sticanje znanja i veština neophodnih za svet koji nas okružuje, tako što je pokrenula akciju doniranja računara. Kroz osnovni cilj akcije – a to je prikupljanje sto većeg broja računara za đake, biće upravo obezbeđeno bolje i savremenih učenje za sve.

Prosečna kancelarija ima dovoljan broj računara da opremi skoro jednu celu školsku učiniocu, zbog čega je kompanija je došla na ideju da zainteresovanim firmama pruži priliku da svoje korišćene računare doniraju, i na taj način stvore uslove deci u Srbiji da pohađaju nastavu i stiču neophodno obrazovanje.

Sve kompanije koje se odluče na ovakav vid podrške školama i đacima, mogu se informisati o detaljima i načinima prijave na donirajdell.rs ili na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook kako bi aplicirali za donaciju, a doniranjem ujedno ostvaruju i značajan popust prilikom kupovine nove Dell opreme.


Oceni tekst

2,00 od 5
Loading...

Komentari