Degordian i Infinum među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj

REGION – Tržište rada se menja pod uticajem niza faktora, kao što su drukčija očekivanja od posla kod novijih generacija, manja ponuda na tržištu, migracija.
Career Centar iy Hrvatske nedavno je sproveo veliko istraživanje o platama i karijeri unutar populacije studenata.

Cilj istraživanja je bolje razumeti šta današnji studenti očekuju od poslodavaca i tako ubrzati proces prilago]avanja između očekivanja studenata, potreba i mogućnosti poslodavaca.

Atlantic grupa, Coca-Cola i A1 najpoželjniji su poslodavci u Hrvatskoj. Zanimljivo je da su dve agencije, Degordian i Infinum, u samom vrhu među najpoželjnijima. Istraživanje je pokazalo da je komunikacijska industrija veoma privlačna studentima, saopštio je Career Centar.

Kod pitanja Kompanija u kojoj želim svoj prvi posao, Degordian je treći u kategoriji Business i drugi u kategoriji Društveni, dok je Infinum drugi u kategoriji Steam.

Kod pitanja Kompanija za koju smatram da ima najbolju radnu atmosferu, Degordian je prvi u kategoriji Društveni, isto kao i kod pitanja Kompanija za koju smatram da ulaže najviše u svoje zaposlene, dok je Infinum drugi i treći u kategoriji Steam.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari