today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Da sigurne kuće budu još sigurnije

Kompanija Avon uručila je svoju prvu donaciju u Srbiji u okviru akcije „Reci NE nasilju u porodici“ koja je pokrenuta prošle godine i fokusirana je na programe edukacije, prevencije i pružanja podrške žrtvama. U želji da na poseban način obeleži Dan žena, Avon je u okviru akcije Fonda B92 donirao sredstva za nabavku sigurnosnog sistema za dve sigurne kuće u Pančevu i Somboru. Zahvaljujući ovoj donaciji, dva objekta će dobiti savremene sigurnosne sisteme koji su neophodni, jer u njima utočište nalaze žrtve porodičnog nasilja kojima i dalje preti opasnost od upornih nasilnika.
Saradnja Fonda B92 i kompanije Avon u borbi protiv nasilja u porodici usledila je nakon nekoliko godina uspešne saradnje u drugim akcijama iz domena društvene odgovornosti, a pre svega na prevenciji raka dojke.
Kako se Avon akcija protiv nasilja u porodici sprovodi i na globalnom nivou, povodom Dana žena, u Vašingtonu je organizovana i upravo je završena Druga svetska konferencija posvećena sigurnim kućama, na kojoj je Avon bio glavni partner. Na konferenciji se okupilo preko 1500 aktivista i lidera iz preko 90 zemalja sveta, kako bi zajedno doprineli borbi protiv nasilja nad ženama i u porodici. Predsednica kompanije Avon Andrea Džang je, zajedno sa glumicom Riz Viterspun, počasnom predsednicom Avon fonacije za žene i globalnom ambasadorkom kompanije Avon, predstavila četiri nevladine organizacije koje su postigle najviše rezultata u kampanjama za borbu protiv porodičnog i seksualnog nasilja nad ženama.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!