today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

CSR Forum 3. decembra u Beogradu

Četvrta međunarodna konferencija o društveno odgovornom poslovanju – CSR Forum održaće se 3. decembra u Beogradu u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije i Smart kolektiva. CSR Forum je najrelevantniji događaj o društveno odgovornom poslovanju u Srbiji koji, kroz učešće uticajnih gostiju iz inostranstva i predstavnika svih sektora, jednom godišnje preispituje stanje, trendove i mogućnosti za unapređenje postojećih praksi.
Društveno odgovorno poslovanje jedan je od preduslova za održivi ekonomski rast i neraskidiv deo svake konkurentne ekonomije koja se, prema Evropskoj strategiji razvoja, zasniva na inovacijama, poverenju i evropskim vrednostima. O evropskim iskustvima i stanju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji govoriće Celia Moore, predsednica Upravnog odbora organizacije CSR Europe i direktorka za korporativne komunikacije i odnose, IBM EMEA, Freek Janmaat, šef sektora za evropske integracije u delegaciji EU, Tomas Sercovich, direktor komunikacija u organizaciji Foretica iz Španije, Srđan Bogosavljević, direktor Ipsos Strategic marketinga i Andreas Graf, direktor Vip mobile.
Na konferenciji će prvi put biti predstavljeni rezultati istraživanja javnog mnjenja o odgovrnosti kompanija koje posluju u Srbiji, koje su sproveli Smart Kolektiv i Ipsos Strategic marketing u novembru ove godine. Još jedna važna tema ovogodišnje konferencije je inovativna filantropija i uloga kompanija u rešavanju društvenih problema kroz pokretanje struktuiranih programa, i značaj uključivanja građana u ove inicijative o ćemu će govoriti Dragana Stevanović Kolaković, Rukovodilac programa podrške građanskom društvu USAID-a, Mia Vukojević, direktorka Trag Fondacije, Viktor Mirchevski, stručni saradnik na programima organizacije Konekt iz Makedonije, Sergej Trifunović, glumac i aktivista i Žarko Šunderić, Rukovodilac tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva pri Vladi Republike Srbije.
Učešće na konferenciji je besplatno, a svi zainteresovani mogu da se registruju na sajtu Foruma poslovnih lidera Srbije – www.fpl.rs. U okviru konferencije održava se peti Sajam partnerstva na kome će 18 organizacija i socijalnih preduzeća predstaviti konkretne ponude za saradnju sa poslovnim sektorom.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!