today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Coca-Cola program za osnovce „Moja škola – moj klub!“

Fudbalski savez Srbije i Coca-Cola sistem obeleželi su Dan fudbala u Staroj Pazovi u kome je učestvovalo nekoliko stotina dece. U okviru manifestacije održan je Coca-Cola kup za đake osam osnovnih škola iz Batajnice, Nove i Stare Pazove, Vojke i Starih Banovaca priključenih programu „Moja škola – moj klub“ čiji je cilj da osnovne škole širom zemlje dobiju svoje fudbalske klubove. Mešoviti timovi, sastavljeni od devojčica i dečaka, kroz raznovrsne sportske igre na zabavan način su proslavili Dan fudbala. Ovo je prvi od četiri Coca-Cola kupa, koji će se održati do kraja godine u različitim regionima Srbije gde će učenici imati priliku da se druže, budu fizički aktivni, da se oprobaju u fudbalskim igrama i usvoje pozitivne vrednosti koje sport nosi.
„Projekti kao što su Moja škola – moj klub! i Coca-Cola kup kroz igru i rekreaciju uključuju decu u sportske aktivnosti, promovišu timski duh, fer plej i zdrave životne navike. Želja nam je da, u partnerstvu sa Fudbalskim savezom Srbije, podstaknemo što više devojčica i dečaka da budu fizički aktivni jer su sport i redovna rekreacija neophodni za zdravo odrastanje i razvoj“, izjavila je Milica Stefanović, predstavnica Coca-Cola sistema.
“Dan fudbala se proslavlja u celoj Evropi, a Fudbalski savez Srbije ga tradicionalno obeležava različitim manifestacijama širom Srbije gde fudbal igraju svi, bez obzira na uzrast i pol. Izuzetno nam je drago što smo ovaj dan proslavili sa osnovcima, među kojima su možda i buduće fudbalske zvezde. Zbog toga smo predstavili i projekat “Moja škola – moj klub!” koji će fudbal dovesti u osnovne škole širom Srbije, i na taj način ovaj čuveni sport učiniti dostupnim svakom detetu”, izjavio je Igor Janković, direktor sektora za bazični fudbal i informatiku Fudbalskog saveza Srbije.
Osnovci su imali priliku da se druže sa poznatim ličnostima i predstavnicima medija koji su na početku programa učestvovali u revijalnoj utakmici. U timu poznatih zaigrale su legende srpskog fudbala Vladimir Petrović Pižon, Dule Savić, Goran Gavrančić, Miloš Ninković kao i glumci filma „Montevideo, Bog te video“ Petar Strugar i Andrija Kuzmanović. U timu poznatih nastupili su i Darko Tešović, Vladan Milojević, Dražen Bolić, Miroslav Čermelj, karatiskinja Tanja Petrović, kao i Vesna Jugović i Margit Savović, a predvodio ga je trener Stanislav Karasi. U timu novinara svoje fudbalsko umeće pokazali su čuveni sportski komentator Zvonko Mihajlovski, voditelji Dejan Pantelić i Ivan Zeljković, kao i mnogobrojni predstavnici medija, uz vođstvo fudbalskog trenera Ivana Golca i TV reditelja Vujadina Vujovića.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!