Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Coca-Cola predstavila nove ledene boce

Nakon što je Coca-Cola, kao najveći svetski proizvođač bezalkoholnih pića, nedavno lansirala limenku koja se može podeliti na dve manje, ova kompanija je ponovo iznenadila sa dizajnom svojih pakovanja. Naime, Coca-Cola je u Kolumbiji predstavila boce napravljene od leda, a koje je, ukoliko se može verovati reklamnom videu, moguće držati u rukama da se ne istope i da vam se usne ne smrznu, piše blog Mešabl.
Kako se ruke ne bi smrzle tokom držanja boce, tu je crvena traka koja se zakači za bocu kao narukvica. Međutim, vremenski uslovi i potencijalne zdravstveni rizici mogli bi ugroziti globalno širenje najnovijeg Coca-Colinog pakovanja, piše na blogu Mešabl.

Video pogledajte OVDE.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!