Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Chevrolet dobio dve nagrade AutoBest-a

SVET – Kompaniji Chevrolet Europe zvanično su uručene nagrade CompanyBest 2011 i EcoBest 2011 na ceremoniji koju je organizovala organizacija AutoBest u Pragu. Chevrolet Europe je izabrana za nagradu CompanyBest 2011. Žiri je impresioniran Chevrolet-ovim razvojem u oblasti prodaje i imidža tokom proteklih godina.
„Nema boljeg momenta za proglašenje kompanije Chevrolet Europe za dobitnika naše nagrade CompanyBest. Stogodišnjica ovog legendarnog brenda podseća nas na to koliko je važan u svetu automobila. Sjajno je biti najbolje prodavan brend u istoriji automobila. Učinak kompanije Chevrolet Europe je izvanredan. Ne samo da je bez presedana napredovala u prodaji nego je napravila i velik skok u kreiranju imidža. Svako poštovanje vođi Vejnu Brenonu koji je vodio kompaniju tokom prethodnih godina”, rekao je Ilija Seliktar, predsednik žirija AutoBest-a.
„Počastvovan sam i drago mi je što primam nagradu od cenjenog žirija i članova AutoBest-a. Sedam novih proizvoda, proslava 100-godišnjice, naš humanitarni rad u dečijim selima i osvajanje nagrade na svetskom šampionatu u automobilizmu učinili su godinu 2011. veoma posebnom za nas. Ovo priznanje znači mnogo celom Chevrolet-ovom timu”, rekao je Endrju Higins, generalni direktor Chevrolet-a za centralnu i istočnu Evropu.
Chevrolet Volt, i njegov rođak Opel Ampera, dva električna automobila sa proširenim opsegom sposobnosti, su izabrani za nagradu EcoBest 2011.
„Chevy Volt i Opel Ampera predstavljaju najnoviju eko-tehnologiju na planeti. Ovo je prvi put – nakon nekoliko decenija – da je američka automobilska kompanija razvila vodeću tehnologiju na globalnom nivou. Veoma smo ponosni što dodeljujemo ovu prestižnu nagradu ovim revolucionarnim modelima kompanije GM. Ovo je prva evropska nagrada od mnogih koje ih tek očekuju za modele Volt i Ampera”, rekao je Ilja Seliktar.
Volt ima akumulator za električni pogon sa kojim može da pređe 80 kilometara bez potrošnje goriva i emisije gasova. To je ta sposobnost da funkcioniše nakon što se energija iz akumulatora potroši koja odvaja Volt od drugih električnih automobila. Produženo trajanje Volta na preko 500 km dolazi od benzinskog motora od 1.400 kubika i 86 ks koji služi kao dodatni generator. Kada se energija iz baterije potroši, glatko se prelazi na pogon iz ovog dodatnog generatora.
Chevrolet Cruze bio je prvi model Chevrolet-a koji je 2010. osvojio AutoBest nagradu. Ove godine, sasvim novi Aveo se našao na podijumu u kategoriji AutoBest 2012. Chevrolet novi mali automobil je treći, odmah iza modela Hyundai Elantra i Ford Focus.

Izvor: AutoBlog

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!