Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Cedevita – najpoželjniji brend u Hrvatskoj i Sloveniji u kategoriji bezalkoholnih pića

REGION – Cedevita je i dalje omiljeni brend za sve generacije, što potvrđuje i najnovije istraživanje agencije IPSOS. Istraživanje je sprovedeno ove godine u martu i aprilu preko online upitnika, a učestvovale su tri zemlje (Hrvatska, Slovenija, Srbija) na ukupnom uzorku od čak 2.400 ispitanika, u kategoriji bezalkoholnih napitaka.

Rezultati su pokazali kako je u Hrvatskoj, drugu godinu za redom, Cedevita najpoželjniji brend u kategoriji bezalkoholnih napitaka koji bi potrošači preporučili drugima te se kao regionalni brend sa lokalnom tradicijom našao ispred globalnog multinacionalnog diva Coca Cole. Potrošači ocenjuju Cedevitu kao kvalitetan i pouzdan brend koji je prepoznatljivom komunikacijskom platformom Okus Generacije CE dodatno osnažio svoju vodeću poziciju na tržištu.

U Sloveniji je ove godine Cedevita preuzela vodeću poziciju slovenskom brendu Fructal koji je zauzeo drugo mesto, dok se Coca-Cola našla na trećem mestu. Cedevita se na slovenskom tržištu istaknula kao prvi izbor za osveženje među potrošačima svih generacija. Takođe, prepoznata je kao omiljen proizvod koji rado dele sa drugima. Istraživanje je i na ovom tržištu potvrdilo efikasnost Cedevitine komunikacije koja je dobila brojne pozitivne reakcije.

Na srpskom tržištu, Cedevita je zauzela drugo mesto po snazi brenda, iza Coca Cole, a ovakvom rezultatu svakako je pridonela snažna stopa poželjnosti među potrošačima koji Cedevitu prepoznaju kao autentičan brend.

Cockta je još jedan brend Atlantic Grupe koji se može pohvaliti pozicijom top pet najpoželjnijih brendova na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!