Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Časopis Euromoney dodelio UniCredit Grupi pet nagrada

Jedan od vodećih međunarodnih časopisa Euromoney, na zvaničnoj ceremoniji u Londonu, dodelio je UniCredit Grupi pet prestižnih nagrada za izvrsnost za 2013. godinu. Naime, UniCredit je proglašen za najbolju banku u Italiji, dok mu je pripala i nagrada i za Najbolju banku u Austriji. Pored toga, UniCredit je proglašen i za najbolju banku u Bosni i Hercegovini gde je uspeo da održi nivo profitabilnosti i stabilan put rasta u prvom kvartalu 2013. godine.
Pored navedenih nagrada, UniCreditu je dodeljeno i prestižno priznanje za Najbolju banka za upravljanje gotovinom u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CIE) budući da je u toku prošle godine kroz svoju mrežu plasirao više od 50 proizvoda i usluga za plaćanje i naplatu. Kada je oblast upravljanja gotovinom u pitanju, očekuje se da će se tempo inovacija u CIE održati i u 2013. godini. Grupi je takođe pripala i nagrada za Najbolju banku za projektno finansiranje u regionu CIE.
Euromoney nagrade za izvrsnost prepoznaju visokokvalitetne proizvode i usluge u svim oblastima bankarstva. One definišu izvrsnost bankarskog poslovanja u globalnim kategorijama u 110 zemalja.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!