Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Časopis Euromoney dodelio UniCredit Grupi pet nagrada

Jedan od vodećih međunarodnih časopisa Euromoney, na zvaničnoj ceremoniji u Londonu, dodelio je UniCredit Grupi pet prestižnih nagrada za izvrsnost za 2013. godinu. Naime, UniCredit je proglašen za najbolju banku u Italiji, dok mu je pripala i nagrada i za Najbolju banku u Austriji. Pored toga, UniCredit je proglašen i za najbolju banku u Bosni i Hercegovini gde je uspeo da održi nivo profitabilnosti i stabilan put rasta u prvom kvartalu 2013. godine.
Pored navedenih nagrada, UniCreditu je dodeljeno i prestižno priznanje za Najbolju banka za upravljanje gotovinom u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CIE) budući da je u toku prošle godine kroz svoju mrežu plasirao više od 50 proizvoda i usluga za plaćanje i naplatu. Kada je oblast upravljanja gotovinom u pitanju, očekuje se da će se tempo inovacija u CIE održati i u 2013. godini. Grupi je takođe pripala i nagrada za Najbolju banku za projektno finansiranje u regionu CIE.
Euromoney nagrade za izvrsnost prepoznaju visokokvalitetne proizvode i usluge u svim oblastima bankarstva. One definišu izvrsnost bankarskog poslovanja u globalnim kategorijama u 110 zemalja.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!