Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Carlsberg Srbija odabrao „Lidere budućnosti“

Kompanija „Carlsberg Srbija“ saopštila je da je odabrala četvoro najboljih studenata u okviru „Programa za lidere budućnosti“, koji će u naredne dve godine dobiti priliku da iz prve ruke saznaju kako izgleda raditi u velikoj kompaniji.
Za polaznike programa, od 950 prijavljenih, odabrani su Sanja Božilov, postdiplomac Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju, Milica Ignjatović sa Fakulteta organizacionih nauka, Olivera Radić, koja je na postdiplomskim studijama na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i Bojan Tomović, takođe diplomac Ekonomskog fakulteta u Beogradu.
„Program za lidere budućnosti“, kompanija „Carlsberg Srbija“ započela je ove godine sa cijem da on preraste u tradicionalnu praksu koja se sprovodi svake godine. Studentima će biti pružena prilika da se kroz angažovanje u različitim sektorima upoznaju sa prodajom, marketingom, administracijom, proizvodnjom i kompletnim poslovanjem kompanije „Carlsberg Srbija“, kao i da vode značajne projekte u saradnji sa zaposlenima iz različitih sektora.
– Mladi lideri će dvogodišnji plaćeni program završiti prezentacijom pred menadžmentom kompanije, kada će i dobiti konačnu ocenu svog angažovanja, a najbolji studenti dobiće priliku da karijeru nastave kao naši zaposleni – saopštila je kompanija „Carlsberg Srbija“.

Izvor: e-Kapija

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!