Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Carlsberg Srbija odabrao „Lidere budućnosti“

Kompanija „Carlsberg Srbija“ saopštila je da je odabrala četvoro najboljih studenata u okviru „Programa za lidere budućnosti“, koji će u naredne dve godine dobiti priliku da iz prve ruke saznaju kako izgleda raditi u velikoj kompaniji.
Za polaznike programa, od 950 prijavljenih, odabrani su Sanja Božilov, postdiplomac Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju, Milica Ignjatović sa Fakulteta organizacionih nauka, Olivera Radić, koja je na postdiplomskim studijama na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i Bojan Tomović, takođe diplomac Ekonomskog fakulteta u Beogradu.
„Program za lidere budućnosti“, kompanija „Carlsberg Srbija“ započela je ove godine sa cijem da on preraste u tradicionalnu praksu koja se sprovodi svake godine. Studentima će biti pružena prilika da se kroz angažovanje u različitim sektorima upoznaju sa prodajom, marketingom, administracijom, proizvodnjom i kompletnim poslovanjem kompanije „Carlsberg Srbija“, kao i da vode značajne projekte u saradnji sa zaposlenima iz različitih sektora.
– Mladi lideri će dvogodišnji plaćeni program završiti prezentacijom pred menadžmentom kompanije, kada će i dobiti konačnu ocenu svog angažovanja, a najbolji studenti dobiće priliku da karijeru nastave kao naši zaposleni – saopštila je kompanija „Carlsberg Srbija“.

Izvor: e-Kapija

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!