today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Calsberg Srbija u potrazi za talentima

Kompanija Carlsberg Srbija raspisala je konkurs za izbor najboljih studenata beogradskih fakulteta, koji će dobiti priliku da pohađaju dvogodišnji program kompanije namenjen liderima budućnosti, i time steknu prva praktična znanja i mogućnost zaposlenja u pivari. Program je namenjen ambicioznim i uspešnim apsolventima osnovnih studija ili studentima master studija iz oblasti ekonomije, marketinga, menadžmenta i komunikacija, sa prosečnom ocenom iznad 8,5 i dobrim poznavanjem engleskog jezika.
„Kao tradicionalno jedan od najboljih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, kompanija Carlsberg Srbija je aktivno posvećena ulaganju u svoje zaposlene i buduće zaposlene. Angažovanjem mladih i uspešnih studenata, želimo da pružimo priliku odabranim kandidatima da steknu profesionalno iskustvo, pokažu svoje sposobnosti i samim tim pronađu svoje mesto u kompaniji na duže staze“, istakla je Jovana Mladenović, Koordinator komunikacija kompanije Carlsberg Srbija.
Priliku da se praktično usavršavaju kroz angažovanje u različitim sektorima kompanije dobiće četvoro najboljih kandidata. Tokom programa odabrani studenti će imati priliku da se upoznaju sa prodajom, marketingom, administracijom, proizvodnjom i kompletnim poslovanjem ove uspešne, internacionalne kompanije. Takođe učestvovaće, i čak, voditi značajne projekte na kojima sarađuju zaposleni iz različitih sektora pivare, što program čini specifičnim i sadržajnijim od ostalih. Mladi lideri će dvogodišnji plaćeni program završiti prezentacijom pred menadžmentom kompanije, kada će i dobiti konačnu ocenu svog angažovanja. Najbolji studenti dobiće priliku da karijeru nastave kao zaposleni kompanije Carlsberg Srbija.
Zainteresovani se mogu prijaviti do 30. juna, na sajtu kompanije www.carlsbergrsbija.rs, kao i na Carlsberg Srbija Facebook stranici facebook.com/Carlsberg.Srbija. Selekcija kandidata će se obaviti u nekoliko u faza, od jula do septembra, a program će započeti 1. oktobra.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!