Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Budi deo Coca-Cola zastave za radost!

Kompanija Coca-Cola pozvala je ljude širom planete da budu deo Svetskog prvenstva u fudbalu 2014 tako što će se pre početka prve utakmice, 12. juna u Sao Paolu, njihova fotografija naći na najvećoj zastavi-mozaiku sastavljenoj od milion fotografija i „tvitova“, saopštila je ova kompanija.
Zastava za radost koju je osmislio brazilski ulični umetnik Speto zajedno sa umetnikom iz Argentine, biće veličine fudbalskog terena i još jedan je od načina kojim Coca-Cola želi da približi fudbal fanovima i pokaže moć koju ova igra ima u spajanju ljudi bez obzira na njihovo poreklo i verovanje.
Svi koji žele da se na ovaj način pridruže svetu u Brazilu mogu do 10. maja podeliti svoju fotografiju na Facebook zidu kompanije Coca-Cola, postavljanjem fotografije ili tvita na Twitteru uz oznaku @CocaCola, kao i deljenjem fotografije na društvenoj mreži Instagram. Na svakoj od ovih društvenih mreža uz fotografiju je obavezno postaviti samo haštag #zastavazaradost.

Više informacija o Zastavi za radost i prijavljivanju potražite na http://fwc2014.coca-cola.rs/share.html

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!