Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Budi član Kluba 27!

Po peti put za redom, Erste banka raspisuje konkurs za nove članove „Kluba 27“, kroz koji je u prethodne četiri godine podržano 36 talentovanih i kreativnih mladih ljudi, ukupnim fondom nagrada od 3,4 miliona dinara. Žiri će ove godine umesto tri, dodeliti četiri glavne nagrade, jer je oblast umetnosti podeljena na dve, odvojene podkategorije. Samim tim, Erste banka će ove godine nagraditi 16 mladih talentovanih ljudi, nagradnim fondom koji je povećan za 200 hiljada, na ukupno 1,4 miliona dinara.
„Ovo je peta godina ne samo Kluba 27, već i programa kulturne decentralizacije ‘Centrifuga’ koji je Erste banka pokrenula. U narednom periodu želimo da mlade okupljene u ‘Klubu 27’ i oko ‘Centrifuge’ povežemo i podstaknemo na zajednički rad. Jedna od ideja koju razmatramo je da u sledećem krugu raspišemo i konkurs samo za članove i na taj način nastavimo da podržavamo njihove ideje“, rekla je direktorka Sektora komunikacija Erste banke Andrea Brbaklić.
Svi koji imaju od 16 do 27 godina, postižu izuzetne rezultate u oblastima kojima se bave, podstiču uključivanje drugih u te oblasti i šire pozitivan uticaj, imaće priliku da dobiju javno priznanje i nagradu u jednoj od tri oblasti: prirodne nauke i tehničko-tehnološka oblast, umetnost, društvene i humanističke nauke.
Zainteresovani mogu da se prijave do 24. februara ove godine, popunjavanjem formulara na Internet portalu www.superste.net , koji je Erste Banka pokrenula kako bi podstakla okupljanje, upoznavanje i razmenu iskustava mladih talentovanih ljudi. Sve dodatne informacije o konkursu i uslovima koje svaki kandidat treba da ispunjava, takođe, se nalaze na tom portalu.
Nakon utvrđivanja ispravnosti pristiglih prijava, stručni žiri će napraviti uži izbor od po deset prijavljenih kandidata iz svake oblasti. Žiri će zatim odabrati po jednog pobednika/pobednicu iz oblasti prirodnih nauka i tehničko-tehnološke oblasti, kao i na polju društvenih i humanističkih nauka. U kategoriji umetnost, žiri će dodeliti dve nagrade, za svaku potkategoriju po jednu. Erste banka će četvoro pobednika/pobednica nagraditi sa po 200 hiljada dinara na Omladinskoj kartici Erste banke. Ostali kandidati/kandidatkinje koji su ušli u uži izbor, imaće priliku da osvoje nagradu javnosti, a glasanje će biti moguće putem sms-a i portala superste.net. Po četvoro mladih u svakoj kategoriji biće nagrađeno sa po 50 hiljada dinara.
Članove žirija ove godine čine Jelica Protić, profesorka Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu; Snežana Klašnja, pomoćnik ministra za omladinu i sport; Ljubiša Rajić, šef katedre za skandinavistiku na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu; Uroš Đurić, umetnik i portparol projekta; Boško Radojković, direktor Guitar Art festivala i Jugokoncerta; Saša Mirković, direktor spoljnih komunikacija RTV B92; Bojan Brkić, zamenik glavnog urednika i urednik spoljnopolitičke redakcije Radio televizije Srbije; kao i Andrea Brbaklić, direktorka Sektora komunikacija u Erste banci.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!