today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Brendiraj sebe!

Novi servis „Brendiraj sebe“ (BrandYourself), omogućava korisnicima da vide ko ih je tražio na internetu, kao i da kontrolišu svoju reputaciju. Uz pomoć njega će svako od korisnika može da određuje koji će se linkovi prvi pojavljivati kada se ukuca njihovo ime u neku od „pretraga“.
Ova opcija je postala dostupna pre dva dana, a pored toga što korisnici mogu da kontrolišu pretragu, oni dobijaju povratnu infromaciju gde, kada i kako su ih drugi korisnici tražili, bilo da je traženo putem sajta „Google“ ili nekog drugog sajta. Kako bi mogli da koristite ovaj servis, potrebno je da se ode na sajt gde se prijavljuje putem mejla. Nakon toga se otvara početna strana ovog servisa preko koje se regulišu linkovi koji treba da se pojave kada ukucate svoje ime. Do sada ovaj servis ima oko 25.000 korisnika i besplatan je za korišćenje, dok za 10 dolara mesečno dobijaju se dodatne opcije.

Izvor: 021.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

1,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!