today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Banca Intesa proglasila pobednike konkursa „Dokaži se 100%“

Ana Rakita, Đorđe Petrović i Milan Đorđević, studenti Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu i Boban Biserčić student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu pobednici su drugog godišnjeg studentskog konkursa Banke “Inteza” pod imenom “Dokaži se 100 odsto”, takmičenja u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.
U konkurenciji od 12 finalista ovog konkursa Ana i Boban pobedili su u oblasti implemenatcije, dok su Đorđe i Milan autori najinovativnijeg projekta po mišljenju stručnog žirija. Njih četvoro osvojili su novčane stipendije u visini od po 1.000 evra, kao i priliku da predstavljaju Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji, na kome će se nadmetati pobednici lokalnih konkursa koji se sprovode u Diviziji internacionalnih banaka članica grupacije “Inteza Sao Paolo grupe”. Za pobednike internacionalnog takmičenja predviđena je stručna praksa u Diviziji internacionalnih banaka članica “Inteza Snapaolo grupe” ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.
Ana i Boban, čiji je projekat usmeren ka tome da poboljša proces žalbi korisnika i motiviše korisnike koji imaju problem da na njega i ukažu, kažu, da su na njegovoj izradi radili mesec dana. – Verujemo da nam je pobedu donela promocija projekta koja nas je izdvojila od drugih finalista. U Italiji očekujemo pobedu, a ako ne, ono bar dobru zabavu – pričaju u glas. Pobedu u Italiji očekuju i Milan i Đorđe, autori projekta koji se bavi razvojem zadovoljnih i lojalnih klijenata koji će kasnije drugima prepočivati usluge “Banka Inteze”.
– Osim lične satisfakcije, ova pobeda nam mnogo znači zato što smo dobili priliku da se takmičimo sa kolegama iz inostranstva i na tom takmičenju predstavljamo svoju zemlju. Imamo pozitivnu tremu, ali ona nas samo tera da budemo još bolji – pričaju Milan i Đorđe, koji su na izradi projekta radili takođe četiri nedelje. Preostalih osam finalista konkursa “Banka Inteza” nagradila je stipendijom u visini od po 300 evra za zapaženo angažovanje na projektu tokom koga su kroz timski rad u saradnji sa mentorima bili u prilici da teorijsko znanje stečeno na Univerzitetu primene u praksi i razviju poslovne veštine.

Na konkurs stiglo 240 prijava
Na ovogodišnji konkurs “Dokaži se 100 odsto” koji je raspisan u martu stiglo je 240 prijava. Od 98 intervjuisanih studenata izabrano je 12 finalista, studenata Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Podeljeni u šest grupa oni su pripremali projekte na zadate teme iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, a stručna komisija koju su činili predstavnici mendžmenta “Banke Inteza”, Divizije internacionalnih banaka članica “Inteza Sao Paolo grupe” i univerziteta proglasila je najbolja rešenja.

Izvor: Blic online

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!