today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Banca Intesa najbolja i u 2011. godini

Banca Intesa, članica bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, dobila je četvrtu godinu za redom prestižnu nagradu za banku godine u Srbiji, koju dodeljuje renomirani finansijski časopis „The Banker“. Pored nagrade za najbolju banku u Srbiji u 2011. godini, Intesa Sanpaolo je dobila i priznanja za banku godine u Italiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
„Poslujući u kompleksnom makroekonomskom ambijentu, nastojali smo da svojom poslovnom politikom odgovorimo na izazove okruženja, a ispravnost naše strategije potvrđuju rezultati koje smo zabeležili ove godine“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa. Ona je dodala da je ovo priznanje potvrda da je banka zahvaljujući prudencijalnoj politici upravljanja rizicima uspela da sačuva stabilnost i dodatno ojača svoje tržišno vođstvo u svim segmentima poslovanja.
Prema rečima organizatora, protekla godina bila je jedna od najtežih godina koje će mnoge banke ikada osetiti, obeležena komešanjima na dužničkim tržištima evro zone, zabrinutošću u vezi sa američkim privrednim rastom i strahovima vezanim za bankarski sistem Kine. Uprkos svim otežavajućim okolnostima, velika većina banaka koje su se takmičile za „The Banker“ nagrade uspela je mnogo više nego samo da preživi. One su još jednom pokazale sposobnost da se inoviraju i kreiraju nove proizvode kako bi pomogle svojim klijentima i privredama zemalja u kojima posluju.
„The Banker“, deo izdavačke kuće „The Financial Times Group“, vodeći je svetski bankarski i finansijski magazin sa čitalačkom publikom u više od 180 zemalja sveta. Osnovan 1926. godine, „The Banker“ je glavni izvor globalnih finansijskih informacija, istraživanja i analiza za svetsku bankarsku industriju, koji poseduje bazu podataka za više od četiri hiljade banaka. Časopis dodeljuje godišnje nagrade za banku godine, koje se smatraju jednim od najprestižnijih svetskih nagrada u bankarskoj industriji.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!