today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Argeta raspisala konkurs za studente iz Slovenije

REGION – Robna marka Argeta je, u saradnji sa Studentskom sekcijom Društva za marketing Slovenije i Biotehničkim fakultetom raspisala projekt za studente u završnoj godini studija koji će povezati marketinšku i tehnološku struku.
Projekat je podeljen na dva nivoa. Jedan se odvija među budućim stručnjacima za marketing i zove se „Argeta kao raketa“ – projekat razvojnog usmerenja robne marke Argeta, a drugi je „Argeta u novoj kategoriji namaza“ i odvija se u saradnji sa Biotehničkom školom. Cilj prvoga je zaposlenje kandidata iz oblasti marketinga, a cilj drugoga je zaposlenje kandidata na području razvoja. Kompanija Atlantic Grupa od raspisanog projekta očekuje novu poslovnu ideju, a najbolja ekipa će biti nagrađena pripravničkim stažom, uz mogućnost stalnog zaposlenja.
Rok za predaju projektnog zadatka u obe grupe je 30. april ove godine. Stručna komisija će u prvoj polovini maja pregledati sve radove i tri najbolja iz svakog područja, metodom slučajnog izbora, međusobno povezati radi pripreme završnog projekta do kraja juna, kada će komisija izabrati pobednički rad.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!