today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Apple-ovi digitalni udžbenici

SVET – Kompanija „Apple“ predstavila je juče svoj novi servis digitalnih udžbenika nazvan „iBooks 2“, sa ciljem da revitalizuje američko tržište obrazovanja, kao i da se ubrza usvajanje njenih iPad uređaja u tom sektoru tržišta.
Ovaj elektronski gigant radio je na digitalnim udžbenicima sa izdavačima kao što su „Pearson PLC“, „McGraw-Hill“ i „Houghton Mifflin Harcourt“, a ovaj trio je odgovoran za 80 odsto udžbenika koji se prodaju u SAD. Potez predstavlja početak borbe protiv „Amazon.com“ i drugih kompanija koje su napravile prodor na ovom tržištu vrednom osam milijardi dolara.
U njujorškom muzeju, „Apple-ov“ direktor marketinga Fil Šiler predstavio je alatke za oblikovanje digitalnih udžbenika i demonstrirao kako autori, pa čak i nastavnici, mogu da kreiraju knjige za učenike.

Izvor: Reuters

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!