Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

APOS traži formiranje Saveta potrošača

Asocijacija potrošača Srbije je u petak zatražila od ministra trgovine Rasima Ljajića da formira Savet potrošača Srbije. U Savetu bi bili predstavnici svih organizacija potrošača koje su evidentirane u njegovom ministarstvu. “Vlada bi tako dobila jedinstvenu adresu na kojoj može brzo i lako da proveri stavove većine potrošača Srbije po proceduri koju nadležni ministar propiše”, navodi se u saoštenju APOS-a.
Upućen je poziv Vladi Srbije da “prekine dosadašnju lošu praksu prema potrošačima i njihovim organizacijama i omogući da se čuje glas potrošaca u institucijama gde se donose odluke bitne za potrošače”.
APOS je ukazao da ministar poljoprivrede Gorana Knežević “zbunjuje potrošače” u situaciji kad je otriveno povećano prisustvo kancerogenog toksina u mleku.
“Osim što ministar Knežević danima kontradiktornim izjavama zbunjuje i drži potrošače u neizvesnosti oko mleka, ispalo je da su potrošači sami konstatovali da je mleko ispravno i u dopuštenim granicama”, istakao je APOS i ocenio da “nijedan ministar a ni organizacija potrošača nema pravo da na ovakav način ponižava potrošače Srbije”.

Izvor: APOS

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!