Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ansgar Borneman novi regionalni direktor kompanije Nestlé Adriatic

Аnsgar Borneman, nekadašnji glavni menadžer kompanije Nestlé u Srbiji i izvršni direktor divizije Nestlé sladoleda u regionu, imenovan je za novog regionalnog direktora kompanije Nestlé Adriatic od januara 2013. godine. Njegovo sedište će biti u Beogradu, sa kancelarijama u Beogradu i Zagrebu. On je zamenio gospodina Marka Travalju koji se vratio u Italiju gde će u kompaniji Nestlé Purina PetCare zauzeti poziciju glavnog menadžera poslovanja za područje južne Evrope.
„Naša posvećenost kontinuiranom rastu u Adriatik regionu, bila je jedan od najvažnijih pokretača poslovanja u prethodnom periodu, a istovremeno je definisala i naš budući pravac poslovanja. Finalizacija akvizicije Centroproizvoda, investicije i modernizacija proizvodnog pogona u Surčinu prošle godine, jasni su pokazatelji poslovne strategije kompanije Nestlé. U 2013. godini planiramo proširenje sadašnje proizvodne linije na proizvode koji se trenutno uvoze, a takođe smo razvili i jasnu strategiju izvoza proizvoda iz Surčina u Evropsku uniju”, izjavio je Ansgar Borneman, novoimenovani regionalni direktor Nestlé Adriatic.
Borneman je bio na poziciji glavnog menadžera kompanije Nestlé u Srbiji od februara 2012. godine. Priključio se kompaniji Nestlé u martu 2003. godine, na poziciji direktora marketinga za Nestlé sladolede u Nemačkoj. Četiri godine kasnije, postao je izvršni menadžer divizije sladoleda obavljajući tu funkciju do dolaska u Srbiju. Pre nego što se priključio kompaniji Nestlé, Ansgar Borneman stekao je važno iskustvo i stručnost radeći u drugim međunarodnim prehrambenim kompanijama širom sveta.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!