Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Android aplikacija za domaće oglase

Vlasnicima smart telefona sa Android operativnim sistemom od nedavno je na raspolaganju jednostavna aplikacija „Oglasna tabla“ preko koje je moguće pristupiti bazi od oko 10.000 oglasa najrazličitijih kategorija. Prema rečima jednog od inženjera mlade “start-ap“ firme Oglasna Tabla, Krste Novakovića, zainteresovani korisnici aplikaciju mogu preuzeti besplatno sa Google marketa – Google play.
Postavljanje oglasa preko same aplikacije se naplaćuje sms-om i košta 92 dinara, kazao je Novaković Tanjugu i dodao da, korisnici koji žele da izbegnu ovaj trošak, imaju mogućnost da potpuno besplatno postave oglas preko veb sajta oglasnatabla.rs i on će automatski postati dostupan i na aplikaciji. „Aplikacija je namenjena svima koji žele da kupe ili prodaju sve – od igle do lokomotive. Glavna odlika aplikacije je da omogućava korisnicima trenutni pristup svim oglasima, bez logovonja, oglasi se pojavljuju već na prvoj stranici, a dalje pretraživanje je lako i intuitivno“, objasnio je Novaković.
Posebno je interesantna mogućnost postavljanja oglasa sa već postojećim slikama na mobilnom telefonu ili sa slikama fotografisanim mobilnim telefonom u toku postavljanja oglasa, dodao je ovaj inženjer. Novaković je kazao da je na ideju za ovu aplikaciju došao kako bi korisnicima omogućio da brzo i lako pristupe oglasima sa veb strane koji dnevno ima više od 2.000 poseta, ali i da lako i u pokretu mogu postaviti oglas.
Govoreći o razlici između ove aplikacije i nekih sličnih, on je kazao da je osnovna razlika u tome što nema logovanja i drugih ograničenja pristupu, a pojednostavljen dizajn i dobar algoritam aplikacije i serverskog dela čini da je ona mnogo brža od drugih. Oglasi se mogu momentalno postaviti, a objekat se moze fotografisati samim telefonom pri postavljanju oglasa

Izvor: Tanjug

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!