Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ambasadori Hyundaija na evropskom prvenstvu u fudbalu 2012.

Kompanija Hyundai, kao top partner predstojećeg evropskog prvenstva u fudbalu „EURO 2012“, najavila je novu inicijativu za nastupajući fudbalski spektakl pod nazivom „Tim Hyundai“. Ovaj tim sačinjava pet poznatih evropskih fudbalera, koji će biti ambasadori Hyundai brenda tokom evropskog prvenstva „EURO 2012“. Iker Kasiljas iz Španije, Lukas Podolski iz Nemačke, Đuzepe Rosi iz Italije, Karim Benzema iz Francuske i Danijel Staridž iz Engleske će biti ambasadori brenda Hyundai u promotivnim kampanjama tokom evropskog prvenstva u fudbalu 2012. godine.
Viši podpredsednik Hyundai Motor Europe Allan Rushforth rekao je tim povodom: „Petorica ambasadora biće konkurenti na terenu tokom predstojećeg takmičenja EURO 2012, ali su ujedinjeni po svojoj strasti za fudbalom i veliko je zadovoljstvo sakupiti ih kao Tim Hyundai. Njihova odlučnost i talenat ih izdvajaju na terenu i svako od njih ima potencijal da bude odlučujući igrač tokom ovogodišnjeg turnira“.
Osim ove novosti kompanija Hyundai će se pred nastupajuće evropsko prvenstvo u fudbalu uključiti i u dobrotovorne aktivnosti koje imaju za cilj da podrže mlade ljude da ostvare svoje ambicije i u budućnosti postanu fudbalske zvezde.

Na Hyundai Facebook stranici korišćenjem posebne aplikacije www.facebook.com/Hyundaiworldwide fanovi mogu da lajkuju omiljenog igrača, a za svaki lajk Hyundai će donirati jedan evro. Kompanija Hyundai se nada da će na ovaj način sakupiti sumu od 250 hiljada evra donacije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!