Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

„Akva Viva“ festival zdravlja 30. i 31. marta u Beogradu

Prolećni „Akva Viva“ festival zdravlja biće održan 30. i 31. marta u Domu vojske u Beogradu, na njemu će biti više od 60 izlagača, a najveći deo sadržaja i predavanja biće posvećen zdravom turizmu, velnesu, zdravlju i lepoti, ali i važnosti prevencije, najavili su organizatori. Slogan festivala je „Budimo zdravi u zdravom okruženju“, a predstaviće se domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, banjski i velnes centri itd.
Marketing menadžer kompanije „Knjaz Miloš“, koja je jedan od sponzora festivala, Marijana Simić, kazala je da će jedna od tema ovogodišnjeg festivala zdravlja biti blagodeti koje pružaju banje i velnes i spa centri, a Ivan Zorić iz „Imleka“ najavio je da će biti predstavljeni i novi proizvodi te kompanije.
Promoter festivala dr Gordana Isailović kazala je da će na festivalu zdravlja biti predstavljeni programi „Medikal spa asocijacije“, odnosno da će biti održane različite radionice, predstavljene različtite aroma terapije, velnes programi. Kako je navela, posetiocima će biti skrenuta pažnja na preventivu kako bi se navikli da čuvaju svoje zdravlje i redovno odlaze kod lekara.
Kako su najavili organizatori, za najmlađe je planirano održavanje „Akva viva junior olimpijade“ na kojoj će učestvovati deca iz vrtića, kao i „Moja kravica dečji kutak“ gde će najmladji moći da crtaju i učestvuju u radionicama, a najbolji radovi biće nagrađeni.
Ulaz na festival je besplatan, a zainteresovani građani će moći da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme i očuvanju zdravlja. Biće organizovano i potpisivanje donorskih kartica, ali i prodaja knjige „Ožiljci od zlata“ Igora Erića, a sredstava od prodaje biće data u humanitarne svrhe kako bi se poboljšalo lečenje dece obolele od raka. Na festivalu krajem marta biće održane i brojne radionice, kao i simpozijum „Medikal spa asocijacije“ kome će prisustvovati veliki broj stručnjaka iz ove oblasti iz zemlje, ali i inostranstva. Pokrovitelji festivala su Ministartvo zdravlja, Ministarstvo rada i socijalne politike, Agencija za lekove i medicisnka sredstva, Lekarska komora Srbije, Crveni krst Srbije.

Izvor: Tanjug

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!