today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Adidas predstavio pametnu kopačku

Na terenima FK Brodarac „adidas“ je predstavio tzv. pametnu kopačku – „adizero f50“. Popularni prvotimci Crvene zvezde, Marko Vešović i Darko Lazović, demonstrirali su prednosti „f50 kopačke“ i tako pokazali da su sa pravom odabrani da budu brend ambasadori pametnog fudbala u Srbiji, poput Lea Mesija koji u svetu promoviše ovu kopačku.
Kako bi prisutnima pokazali jedinstvene karakteristike ove kopačke, popularni igrači Crvene zvezde, ubacili su „miCoach SPEED_CELL“ uređaj u „adizero f50“ kopačke i prikazali kako pametno treniranje izgleda na terenu. Ova „adidas“ inovacija sadrži čip koji beleži trenutnu, prosečnu i maksimalnu brzinu, broj sprintova, pređenu udaljenost i mnoge druge statistike fudbalera koji ovakve kopačke nosi na treninzima.
Zainteresovanim gostima su, nakon improvizovanog treninga, prikazani rezultati Lazovića i Vešovića koje je zabeležio „miCoach SPEED_CELL“. „Adizero f50“ ambasadori dobili su tako uvid u svoje skorove na terenu, a „adidas“ im je omogućio da treniraju i nastupaju u specijalno dizajniranim kopačkama sa njihovim potpisom.
Uz pomoć pametne kopačke i „miCoach“ aplikacije ljubitelji fudbala mogu odmah nakon treninga da provere svoje rezultate na www.micoach.com, i uporede ih na Twitter-u i Facebook-u, čak i sa rezultatima najpoznatijih svetskih fudbalera, poput Mesija ili Alvesa. Svi fanovi „miCoach-a“, koji koriste iPhone, mogu na osnovu svojih rezultata da kreiraju i avatara u svom liku, pomoću kojeg mogu da se takmiče i virtuelno nadmeću sa omiljenim fudbalerima.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!