Adidas predstavio pametnu kopačku

Na terenima FK Brodarac „adidas“ je predstavio tzv. pametnu kopačku – „adizero f50“. Popularni prvotimci Crvene zvezde, Marko Vešović i Darko Lazović, demonstrirali su prednosti „f50 kopačke“ i tako pokazali da su sa pravom odabrani da budu brend ambasadori pametnog fudbala u Srbiji, poput Lea Mesija koji u svetu promoviše ovu kopačku.
Kako bi prisutnima pokazali jedinstvene karakteristike ove kopačke, popularni igrači Crvene zvezde, ubacili su „miCoach SPEED_CELL“ uređaj u „adizero f50“ kopačke i prikazali kako pametno treniranje izgleda na terenu. Ova „adidas“ inovacija sadrži čip koji beleži trenutnu, prosečnu i maksimalnu brzinu, broj sprintova, pređenu udaljenost i mnoge druge statistike fudbalera koji ovakve kopačke nosi na treninzima.
Zainteresovanim gostima su, nakon improvizovanog treninga, prikazani rezultati Lazovića i Vešovića koje je zabeležio „miCoach SPEED_CELL“. „Adizero f50“ ambasadori dobili su tako uvid u svoje skorove na terenu, a „adidas“ im je omogućio da treniraju i nastupaju u specijalno dizajniranim kopačkama sa njihovim potpisom.
Uz pomoć pametne kopačke i „miCoach“ aplikacije ljubitelji fudbala mogu odmah nakon treninga da provere svoje rezultate na www.micoach.com, i uporede ih na Twitter-u i Facebook-u, čak i sa rezultatima najpoznatijih svetskih fudbalera, poput Mesija ili Alvesa. Svi fanovi „miCoach-a“, koji koriste iPhone, mogu na osnovu svojih rezultata da kreiraju i avatara u svom liku, pomoću kojeg mogu da se takmiče i virtuelno nadmeću sa omiljenim fudbalerima.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari