today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Adidas oštećen za 125 miliona?

Nemački proizvođač sportske opreme Adidas saopštio je da indijska policija istražuje dvojicu bivših službenika ogranka Ribok Indija. Oni su osumnjičeni za proneveru koja bi kompaniju mogla da košta više desetina miliona dolara.
Indijski mediji izvestavaju da su bivši izvršni direktor i prvi operativac Ribok Indije optuženi da su u firmine magacine skladištili ukradenu robu, falsifikovali račune i otpremali robu lažnim kompanijama. Adidas navodi da ne može da iznosi detalje slučaja jer je u toku istraga. Ipak nemački proizvodjač je prošlog meseca saopštio da bi nepravilnosti u poslovanju u Indiji mogle da uzrokuju troškove od oko 125 miliona evra dok bi izdaci za restrukturaciju mogli iznosti još oko 70 miliona.
Adidas je 2005. kupio kompaniju Ribok koja od tada radi pod njegovom upravom.

Izvor: Beta

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!