Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

#AdCast: Nova vremena nameću nova pravila!

Marketing mreža, u okviru svoje biznis platforme AdNetwork, organizuje seriju webinara na različite teme iz struke, pod nazivom #AdCast. Šesti webinar zakazan je za četvrtak 28. maj sa početkom u 16h na temuRoad to Recovery. Tim povodom razgovarali smo sa Sandrom Lazarević, direktorkom Sektora za PR i marketing komunikaciju u Banca Intesa i jednom od panelista.

Da li se može očekivati zaokret u komunikaciji sa klijentima u narednom periodu?
Nova vremena nameću nova pravila, a visoko konkurentno tržište zahteva dinamičnu komunikaciju koja će dati distinkciju našem brendu i izdvojiti ga ih mora sličnih. Suženje budžeta i raznorodne navike sofisticirane klijentele nameću potrebu da se akcenat stavlja na originalnost i kreativnost, a sve kako bismo zatalasali i izdigli se iz tržišnog jednoličja.

Da li zaista dolazi vreme digitalizacije i transformacije poslovanja u našem regionu?
Vreme transformisanja modela poslovanja i digitalizacije u svim industrijama je odavno došlo i već neko vreme traje, ali se sada javila više nego realna potreba da se potencijal ovakvog funkcionisanja iskoristi u potpunosti. Nove okolnosti koje nisu dozvoljavale drugu opciju su nas naučile kako da budemo brzi, kako da se i ogromni sistemi ponašaju preduzetnički – da donose odluke promptno, procenjuju u hodu, budu vrlo tačni u tome, i da svoju komunikaciju kao i poslovanje prenesu na virtuelne platforme.

Link za registraciju dostupan je ovde, a broj mesta je ograničen.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!