Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Academy of Modern Management od 9. do 18. decembra

Academy of Modern Management je seminar, koji se održava već četvrtu godinu za redom, pod pokroviteljstvom ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, u period od 9. do 18. decembra. Na seminaru će učestvovati pedeset učesnika, od 20 do 30 godina starosti, samoorganizovanih u timove do pet članova.
Seminar se fokusira na različite vrste preduzetništva kao što su socijalno, korporativno, žensko, internet, porodično, međunarodno i globalno preduzetništvo, pri čemu se učesnicima daje izbor formiranja svog biznisa u okviru jedne od navedenih grupa. Takođe, pobednicima se obezbeđuje deo početnog kapitala, potreban za pokretanje sopstvenog biznisa u iznosu od hiljadu evra, koje obezbeđuje ERSTE banka.
Ove godine, koncept projekta promenjen je tako da prve nedelje, od 9. do 13. decembra, učesnici posećuju predavanja, nakon čega imaju pet dana da u potpunosti osmisle koncept svog potencijalnog budućeg biznisa i naprave što bolji biznis plan, za prezentaciju na finalu seminara, 18. decembra. U međuvremenu, za njih su obezbeđene konsultacije, kako bi imali podršku stručnjaka, koje mogu pitati sve što ih zanima, relevantno za preduzetništvo, a o čemu nemaju dovoljno informacija, zahvaljujući stručnjacima iz domaćih kompanija, kao i profesorima sa Fakulteta organizacionih nauka. Na ovaj način, sa više vremena i podrškom stručnjaka, imaće sve predispozicije za kvalitetnija i održivija rešenja.
Poslednjeg dana događaja, 18. decembra, učesnici će prezentovati svoje ideje članovima stručnog žirija, nakon čega će uslediti proglašenje pobednika, koji osvajaju deo početnog kapitala za svoj biznis, i koktel zatvaranja.
Za sve dodatne informacije i prijavu za učešće, koja je otvorena od 01.novembra do 29. novembra, možete posetiti sajt projekta http://amm.estiem.org.rs/.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!