today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Pet besplatnih stipendija za Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju

imagesSvi maturanti i svršeni srednjoškolci koji žele da pohađaju prvu godinu na prestižnom Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA), a nemaju 2.900 evra za školarinu, imaju šansu da dobiju jednu od pet stipendija koju im dodeljuju „24 Sata” i FEFA. Iako važan, prosek iz škole nije presudan i jedini bitan, jer se osim njega velikim brojem poena boduju i motivaciono pismo i intervju pred komisijom. Motivaciono pismo je prilika da se budući studenti bliže predstave onima koji će odlučivati o njihovoj budućnosti. Interesovanja, osobine, sposobnosti, ciljevi, ambicije, želje važni su kriterijumi pri odabiru najboljih kandidata i prilika da se oni sami izdvoje iz gomile i pokažu da se savršeno uklapaju u ono što FEFA traži, a srednjoškolci koji dobiju stipendiju u prvoj godini, s uspehom iznad devet, nastavljaju besplatno školovanje.
– Diploma FEFA prepoznata je kod vodećih poslodavaca u Srbiji, ali i kod najuglednijih univerziteta u svetu gde se naši studenti dalje usavršavaju. Kvalitet FEFA ogleda se u savremenom metodu nastave, visokom profesionalnom ugledu profesora, istraživačko-konsultantskim poduhvatima Instituta FEFA i uspehu diplomiranih studenata. Stipendije omogućavaju nadarenim studentima da bez školarine obezbede vrednu diplomu koja je ulaznica za dalji uspeh u karijeri – kaže Ana Trbović, dekan FEFA.
Kandidati koji su pravilno popunili pismo biće pozvani na intervju, a nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane. Intervjui će se održati u periodu od 18. do 25. aprila i tada će kandidati doneti i sva ostala neophodna dokumenta. Konačni spiskovi svih kandidata i imena dobitnika stipendija biće objavljeni 10. maja, kada će biti poznato kojih pet srednjoškolaca je dobilo stipendije. Preliminarna lista kandidata koji ispunjavaju sve uslove i kriterijume konkursa i koji su dostavili potpunu i urednu dokumentaciju biće objavljena na www.fefa.edu.rs i na www.24sata.rs.
– Izbor najboljih i najuspešnijih kandidata vršiće stručna komisija, u kojoj će svaki član biti upoznat s motivacionim pismima i prisustvovaće svim intervjuima. Konačna ocena formira se kao prosečna ocena pojedinačnih ocena koje je kandidat dobio od svakog člana komisije.

Detalje konkursa pronađite na sajtu 24sata i na sajtu FEFA fakulteta.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!