Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

100 hiljada fanova Fejsbuk stranice Svako dobro!

Više od sto hiljada korisnika Fejsbuka postali su do danas fanovi Fejsbuk stranice “Svako dobro – Hemofarm” i time iskazali privrženost “Svako dobro“ konceptu koji na ovoj društvenoj mreži razvija kompanija Hemofarm vodeći se idejom da smo svi različiti, ali nam je briga o zdravlju svima ista. Oni su prepoznali snažnu motivacionu poruku našeg tradicionalnog pozdrava „Svako dobro“ koji je i univerzalni način za izražavanje brižnosti prema bližnjima, ali i slučajnim sagovornicima u vremenu u kome smo izloženi mnogim lošim vestima koje dominiraju u medijima.
Anita Stanojević-Matić iz Kaluđerice je 100.000-ti fan Fejsbuk stranice “Svako dobro – Hemofarm”! Ona je mlada mama blizanaca Nađe i Nemanje koji za nju predstavljaju centar sveta i daju smisao životu. Anita je posetila kompaniju Hemofarmu i otkrila šta je za nju Svako dobro: „Svako dobro za mene je moja porodica, lepe misli koje čine život lepšim, lepo vreme i sve ono pozitivno što me okružuje. Bila sam iznenađena što sam baš ja postala sto hiljaditi fan i ovom prilikom želim da vam se zahvalim na poklonima koje sam dobila“ – kaže Anita i dodaje da, kada god je neraspoložena, ode na Hemofarmovu Fejsbuk stranu, pročita nekoliko motivacionih postera i lepih misli i odmah se oraspoloži.

Šta je za vas #svakodobro?

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!