today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Zvanično otvoren seminar Academy of Modern Management 2013

Seminar Academy of Modern Management 2013, koji promoviše preduzetništvo kod mladih i razvoj biznis ideja, organizovan pod pokroviteljstvom ESTIEM LG Beograd, zvanično je otvoren danas u prostorijama Opštine Vračar.
Inovacije koje su ove godine uvedene u Akademiju modernog menadžmenta su produžetak vremenskog perioda na deset dana, i to pet dana predavanja i radionica, od 09. do 13. decembra, za koje su se mogle prijaviti i timske biznis ideje i pojedinci koji žele da slušaju iskustva drugih, zatim dan konsultacija za prezentaciju rešenja, 16. decembar, i konačno finale 18. decembra, u prostorijama Privredne komore Srbije, gde će timske biznis ideje biti prezentovane. Još jedna inovativna ideja za unapređenja seminara bila je i tribina, pod nazivom „Idejom do posla, znanjem do uspeha“, održana 18. novembra, gde su članovi ESTIEM LG Beograd za cilj imali edukaciju zainteresovanih potencijalnih učesnika seminara o preduzetništvu.
Na seminaru će učestvovati oko 50 mladih, starosti između 20 i 30 godina, sa preko 15 inovativnih i timskih biznis ideja. Pobedničku ideju podržaće ERSTE banka, u vidu početnog kapitala za osnivanje biznisa u iznosu od 100.000 dinara, kao i Kancelarija za mlade, koja obezbeđuje prostor u Beograđanki za razvoj sopstvenog biznisa, u periodu od jedne godine.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!