Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Zašto je pokrenut portal www.ulazslobodan.rs?

Agencija za odnose s javnošću Kontakta pokrenula je krajem aprila portal www.ulazslobodan.rs na kom će biti najavljivani raznovrsni događaji u Beogradu koji su – besplatni. Portal je namenjen stanovnicima i posetiocima Beograda i pruža im pregled aktuelnih događanja iz svih oblasti – od kulture, preko obrazovanja i zabave, do rekreacije.
Prvih nekoliko nedelja rada donele su im vrlo pozitivne reakcije i stručne i široke javnosti. Kolege iz sveta medija i marketinga vrlo su dobro reagovale na ovaj portal, smatrajući da je on koristan i da na jednostavan način klasifikuje obilje događaja u prestonici. Široka javnost, kojoj je ovaj portal i namenjen, za sada odlično reaguje, polako se navikava na portal, trećina onih koji su ih posetili redovno se vraćaju i “bukmarkuje” na svojim računarima, kažu u agenciji.
„Iako, kao profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u medijima i u PR-u, pratimo dešavanja u gradu, ispostavilo se da ni mi nismo bili svesni ogromnog broja besplatnih događaja koje Beograd nudi. Tek kad smo ih sabrali na jednom mestu i počeli redovno da ih proveravamo, uočili smo da postoji ozbiljan i kvalitetan segment ponude kulturnih i zabavnih sardžaja glavnog grada koji je za sve posetioce – besplatan. Od predavanja i književnih večeri, preko sve zanimljivijih izložbi i performansa, do koncerata svih vrsta muzike. Veliki kulturni centri ali i oni manji, koji rade u okviru opština, ali i nezavisna okupljališta ljudi iz kulture ozbiljni su proizvođači kulturnog sadržaja i to je potencijal prestonice koji, svakako, treba iskoristiti. Treba da mi, koji ovde živimo, najpre postanemo svesni toga a onda to predstavimo i sve većem broju turista koji dolaze da upoznaju Beograd“, navode u agenciji Kontakta.
Pripremajući strategiju za www.ulazslobodan.rs odlučili su da na videlo iznesu ovaj poseban sadržaj i da dopru do onih kojima bi on bio zanimljiv. Zato je njihova ciljna grupa raznovrsna i to je prvih par nedelja rada i potvrdilo. Na portalu ćete naći i pregled književnih tribina i predavanja ali i predstava za decu, modnih događaja za tinejdžerke i mlade devojke, uličnih akcija, mesta na kojima možete dobiti savete različitog tipa…
Pozivamo one koji u Beogradu organizuju događaje i sadržaje koji su besplatni da šalju najave na office@ulazslobodan.rs i redovno o tome obaveštavaju agenciju Kontakta.
Možete ih posetiti i na: https://www.facebook.com/ulazslobodan.rs?ref=hl I pratiti na https://twitter.com/ulaz_slobodan.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!