Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Zašto je pokrenut portal www.ulazslobodan.rs?

Agencija za odnose s javnošću Kontakta pokrenula je krajem aprila portal www.ulazslobodan.rs na kom će biti najavljivani raznovrsni događaji u Beogradu koji su – besplatni. Portal je namenjen stanovnicima i posetiocima Beograda i pruža im pregled aktuelnih događanja iz svih oblasti – od kulture, preko obrazovanja i zabave, do rekreacije.
Prvih nekoliko nedelja rada donele su im vrlo pozitivne reakcije i stručne i široke javnosti. Kolege iz sveta medija i marketinga vrlo su dobro reagovale na ovaj portal, smatrajući da je on koristan i da na jednostavan način klasifikuje obilje događaja u prestonici. Široka javnost, kojoj je ovaj portal i namenjen, za sada odlično reaguje, polako se navikava na portal, trećina onih koji su ih posetili redovno se vraćaju i “bukmarkuje” na svojim računarima, kažu u agenciji.
„Iako, kao profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u medijima i u PR-u, pratimo dešavanja u gradu, ispostavilo se da ni mi nismo bili svesni ogromnog broja besplatnih događaja koje Beograd nudi. Tek kad smo ih sabrali na jednom mestu i počeli redovno da ih proveravamo, uočili smo da postoji ozbiljan i kvalitetan segment ponude kulturnih i zabavnih sardžaja glavnog grada koji je za sve posetioce – besplatan. Od predavanja i književnih večeri, preko sve zanimljivijih izložbi i performansa, do koncerata svih vrsta muzike. Veliki kulturni centri ali i oni manji, koji rade u okviru opština, ali i nezavisna okupljališta ljudi iz kulture ozbiljni su proizvođači kulturnog sadržaja i to je potencijal prestonice koji, svakako, treba iskoristiti. Treba da mi, koji ovde živimo, najpre postanemo svesni toga a onda to predstavimo i sve većem broju turista koji dolaze da upoznaju Beograd“, navode u agenciji Kontakta.
Pripremajući strategiju za www.ulazslobodan.rs odlučili su da na videlo iznesu ovaj poseban sadržaj i da dopru do onih kojima bi on bio zanimljiv. Zato je njihova ciljna grupa raznovrsna i to je prvih par nedelja rada i potvrdilo. Na portalu ćete naći i pregled književnih tribina i predavanja ali i predstava za decu, modnih događaja za tinejdžerke i mlade devojke, uličnih akcija, mesta na kojima možete dobiti savete različitog tipa…
Pozivamo one koji u Beogradu organizuju događaje i sadržaje koji su besplatni da šalju najave na office@ulazslobodan.rs i redovno o tome obaveštavaju agenciju Kontakta.
Možete ih posetiti i na: https://www.facebook.com/ulazslobodan.rs?ref=hl I pratiti na https://twitter.com/ulaz_slobodan.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!