Zašto nam je strateško planiranje potrebno?

REGION – U sredu, 10. decembra održaće se četvrta radionica četvrte sezone HOWtoWOW akademije na kojoj će Adam Miecznikowski, vođa timova za strateško planiranje u Publicisu Poljska, govoriti na temu „Strateškog planiranja“.
Zašto nam je strateško planiranje potrebno? Koji su tajni saveti za how to wow u planiranju? Kako teoriju upotrebiti u praksi? Nekim kreativcima pitanje strukturiranja pristupa klijentu i zadatku nikada neće sesti, i to je divno. Ujedno je i razlog zašto kreativni tim mora imati osobu koja će u sam kreativni proces biti uključena od njegova početka i koja će se pobrinuti da magija susretne logiku, što je moguće pre. Jedino tako će proizvod biti ujedno izvanredna kreativna ideja i ideja koja postiže pozamašne poslovne rezultate.
Ova radionica uključuje nezaobilazne pouke utemeljene na brilijantnim planerskim dostignućima iz celog sveta. Sva saznanja utemeljena su na primerima iz prakse. Analizom nekih od najkorisnijih brend alata, preuzetih od marketinških divova poput Coca-Cole, Nestléa i Ferrera, sagledaće se novi i drugačiji načini promišljanja strateškog planiranja.

Više informacija o HOW to WOW radionici pronađite na sajtu http://how-to-wow.hura.hr/

Foto: http://publicis.pl/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari