Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Zakoračite u svet odnosa s javnošću

Počinje upis polaznika XVIII generacije Londonske škole za odnose s javnošću. Predavanja će trajati od 27. oktobra do 20. novembra ove godine. Nakon svih odslušanih predavanja polaže se ispit, a položen ispit je znak da ste na korak od dobijanja LSPR međunarodno priznate diplome. LSPR diploma je verifikovana od strane mnogih međunarodnih stručnih organizacija, kao i najvećih konsultantskih i PR agencija.
Sva predavanja su kombinacija teorije i prakse. Pored teorijskog znanja, na predavanjima ćete imati priliku da se oprobate i u snimanju intervjua pred kamerom, rešavanju krizne situacije, pisanju saopštenja za javnost, pripremi komunikacijskih projekata, organizaciji konferencije za štampu, poslovne večere i poslovnih susreta.
Londonsku školu za odnose s javnošću do je sada završilo više od 500 diplomaca i to je jedini licencirani program ove vrste u našoj zemlji.

Rok za prijavu je ponedeljak 22. oktobar. Više informacija možete pronaći na sajtu agencije Represent Communications.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

2 KOMENTARA

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!