today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Zagrevanje za 8. ProActive u Sarajevu i Banja Luci

“ProActive Warm Up” druženja u Sarajevu i Banja Luci bili su odlična prilika da se uz prijatnu atmosferu i dobro društvo krene sa zagrevanjem za 8. regionalnu edukativnu konferenciju o odnosima s javnošću koja će se održati od 24. do 26. maja na Kozari. Učesnici „ProActive WARM UP-a“ imali su priliku da čuju rezultate istraživanja o PR profesiji u BiH, a predstavljen im je i PR priručnik za odnose s javnošću, kao i nekoliko dobrih primera iz prakse.
“Druženjima koja smo organizovali želeli smo okupiti sve one koje zanima PR, marketing, online komunikacija i druge teme koje su izuzetno značajne za uspešnu komunikaciju i poslovanje kompanija i organizacija, ali ujedno i da svima onima koji do sada nisu bili na ovoj regionalnoj konferenciji prenesemo deo dobre atmosfere i energije po kojoj je ProActive poznat. Reakcije učesnika bile su izuzetno pozitivne i drago nam je da smo uspeli da podstaknemo i diskusije u kojima su otvorene teme značajne kako za PR-ovce, tako i za predstavnike medija i direktore kompanija”, istakla je Bojana Blažević, izvršna direktorka agencije PRIME Communications.
Interesovanje za „ProActive Warm Up“ bilo je veliko i u Sarajevu i u Banja Luci, pa su druženju prisustvovali PR-ovci, novinari, blogeri i studenti. Dobra atmosfera i pozitivne reakcije učesnika „Warm Up-a“ uvod su u 8. edukativnu konferenciju ProActive u organizaciji agencije PRIME Communications.
Više informacija svi zainteresovani mogu saznati na www.proactive.ba.

Istraživanje o PR profesiji u BiH pogledajte ispod

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!