Zagrevanje za 8. ProActive u Sarajevu i Banja Luci

“ProActive Warm Up” druženja u Sarajevu i Banja Luci bili su odlična prilika da se uz prijatnu atmosferu i dobro društvo krene sa zagrevanjem za 8. regionalnu edukativnu konferenciju o odnosima s javnošću koja će se održati od 24. do 26. maja na Kozari. Učesnici „ProActive WARM UP-a“ imali su priliku da čuju rezultate istraživanja o PR profesiji u BiH, a predstavljen im je i PR priručnik za odnose s javnošću, kao i nekoliko dobrih primera iz prakse.
“Druženjima koja smo organizovali želeli smo okupiti sve one koje zanima PR, marketing, online komunikacija i druge teme koje su izuzetno značajne za uspešnu komunikaciju i poslovanje kompanija i organizacija, ali ujedno i da svima onima koji do sada nisu bili na ovoj regionalnoj konferenciji prenesemo deo dobre atmosfere i energije po kojoj je ProActive poznat. Reakcije učesnika bile su izuzetno pozitivne i drago nam je da smo uspeli da podstaknemo i diskusije u kojima su otvorene teme značajne kako za PR-ovce, tako i za predstavnike medija i direktore kompanija”, istakla je Bojana Blažević, izvršna direktorka agencije PRIME Communications.
Interesovanje za „ProActive Warm Up“ bilo je veliko i u Sarajevu i u Banja Luci, pa su druženju prisustvovali PR-ovci, novinari, blogeri i studenti. Dobra atmosfera i pozitivne reakcije učesnika „Warm Up-a“ uvod su u 8. edukativnu konferenciju ProActive u organizaciji agencije PRIME Communications.
Više informacija svi zainteresovani mogu saznati na www.proactive.ba.

Istraživanje o PR profesiji u BiH pogledajte ispod


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari