today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Za sajamske priredbe 85 miliona

Vojvođanski sekretarijat za privredu ove godine će ukupno izdvojiti 85 miliona dinara za sajamske manifestacije u pokrajini i nastupe domaćih firmi u inostranstvu, izjavio je danas resorni sekretar Ištvan Pastor.
On je prilikom potpisivanja sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji sa Novosadskim sajmom rekao da je to u ovom momentu maksimum, imajući u vidu trenutne finansijske mogućnosti sekretarijata. Prema rečima Pastora, najveći deo od 27 miliona dinara namenjen je saradnji sa Novosadskim sajmom, koji podrazumeva partnerstvo pri organizovanju sajamskih manifestacija i organizaciju nastupa sekretarijata i institucija Vlade Vojvodine u 2012.
„Ovo je četvrti sporazum o saradnji sa Novosadskim sajmom, čime je naš sekretarijat postao jedan od najvećih poslovnih partnera Novosadskog sajma, jednog od vodećih brendova vojvođanske privrede“, rekao je on. Pastor je dodao da obe strane teže da se Novosadski sajam modernizuje i da se obnovi ponuda priredbi.
On je naveo i da će ove godine 21 milion dinara biti namenjeno za nastupe vojvođanskih firmi na sajamskim priredbama u inostranstvu, a dodatnih 24 miliona za nastupe preduzeća na domaćim sajmovima.
Generalni direktor Novosadskog sajma Goran Vasić rekao je da, uprkos teškoj finansijskoj situaciji, vlada veliko interesovanje za pojedine sajamske događaje, posebno u agrobiznis sektoru, što je veoma ohrabrujući podatak. Vasić je dodao da pripreme za 79. Međunarodni poljoprivredni sajam, koji će biti održan od 12. do 18. maja, teku po planu i da je izvestan dolazak velikog broja kompanija iz Austrije, koja je ove godine zemlja partner te sajamske priredbe. „Već sada nam je potvrđen dolazak velikog broja austrijskih kompanija, posebno iz oblasti stočarstva, proizvodnje organske hrane i obnovljivih izvora energije“, rekao je Vasić i najavio da će Celje verovatno biti grad partner ovogodišnjeg Sajma turizma.

Izvor: RTV

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!