Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Za deset dana počinje Bledcom 2013

Ovogodišnji internacionalni PR simpozijum Bledcom, održaće se 14. i 15. juna na Bledu u Sloveniji. Svoje prisustvo na ovom dvodnevnom skupu potvrdili su neki od najpriznatijih teoretičara odnosa s javnošću kao i komunikacijskih i PR stručnjaka iz Amerike, Švedske, Nemačke, Velike Britanije, Poljske i Slovenije.
Vodeće teme ovogodišnjeg Bledcoma biće posvećene izgradnji poverenja javnosti u kompanije i uloga profesionalaca u uspešnom komunikacijskom menadžmentu, a program je podeljen u dva dana. Prijavljivanje za BledCom 2013 i dalje je u toku.
Simpozijum Bledcom već 20 godina uspešno okuplja PR stručnjake iz celog sveta u cilju razmene ideja i iskustava, nastojeći da unapredi teoriju i praksu, ali i istraživanja iz oblasti odnosa sa javnošću i njenih srodnih disciplina. Nastao je kao odgovor na potrebu za globalnim forumom namenjenim teoretičarima i praktičarima, kojim bi se istraživalo brzo rastuće telo međunarodnih komunikacija, uključujući tu korporativne i marketinške komunikacije, javne poslove i odnose sa javnošću, kao i ugled i odnose sa menadžmentom.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.bledcom.com/.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!