Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Worldcom PR Group imenovala svog prvog direktora

Najveća svetska mreža nezavisnih PR agencija, Worldcom Public Relations Group, imenovala je prvog direktora, gospodina Todd Lynch-a, dugogodišnjeg Worldcom partnera sa zavidnim iskustvom na poziciji predsednika Upravnog odbora za američki region i potpredsednika kompanije St. John & Partners sa Floride.
Funkcija direktora Worldcom Public Relations Group podrazumeva primenu višegodišnjeg iskustva i znanja u postavljanju strategije delovanja ove grupacije, povećanju vidljivosti Worldcom brenda na globalnom nivou i uspešnom predstavljanju u okviru svetske PR mreže. Jedan od primarnih ciljeva je, svakako, i proširenje članstva i benefita, što će otvoriti nove poslovne mogućnosti na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou kako za agencije partnere, tako i za njihove klijente.
Worldcom PR Group, kao najveća svetska mreža nezavisnih PR agencija, osnovana je 1988. godine i danas broji 128 kancelarija na 102 tržišta i 6 kontinenata a prema poslednjim istraživanjima zadržala je vodeću poziciju kao najveća globalna mreža specifična po tome što podržava različitosti i primenu nacionalnih i lokanih iskustava na globalnom nivou i obrnuto.
Agencija Blumen group, kao partner iz Srbije, pridružila se grupaciji u septembru 2012. godine, na osnovu rezultata koje je ostvarila do sada kao agencija specijalizovana za integrisane komunikacije, tržišno pozicioniranje, i na osnovu doprinosa koji je kroz svoj rad dala unapređenju struke odnose sa javnošću, što su potvrdila i brojna stručna priznanja u zemlji i inostranstvu.
Prva godina članstva biće obeležena prijemom direktorke agencije Blumen group Nataše Pavlović Bujas u Upravni odbor grupacije, što otvara mogućnosti za dalje napredovanje, ne samo Blumen group-a kao nezavisnog partnera, već i svih klijenta agencije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!