Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Weber Shandwick proglašen agencijom godine od strane Holmsovog izveštaja

Holmsov izveštaj (The Holmes Report), jedna od najuticajnijih publikacija specijalizovanih za odnose s javnošću, proglasila je Weber Shandwick, jednu od vodećih PR agencija na svetu, agencijom godine u 2012. Nagrada će biti uručena 30. oktobra u Majamiju na dodeli godišnjih nagrada Global SABRE Awards pod pokroviteljstvom Holmsovog izveštaja.
U obrazloženju ove odluke, Holmsov izveštaj podvlači impresivne poslovne rezultate Weber Shandwicka u sva tri područja, kvalitet kreativnog rada za klijente, vođstvo sa jedinstvenom vizijom i nenadmašnu energiju koju je kompanija uložila u poslednjih deset godina vođena željom da postane najbolja PR agencija na svetu.
„Nagrada za Agenciju godine od strane Holmsovog izveštaja velika je čast, koja potvrđuje kvalitet naših talentovanih profesionalaca i naših klijenata i koja nam daje šansu da napredujemo svaki dan,“ reči su generalnog direktora Weber Shandwicka Harrisa Diamonda.
Ova nagrada samo je jedna u nizu priznanja dodeljenih Weber Shandwicku u poslednje vreme, a koje uključuju nagradu za Najkreativniju PR kompaniju na svetu po Holmsovom izveštaju, a zasnovanu na vodećoj poziciji sudeći po kreativnom indeksu među velikim PR kompanijama. Takođe, kompanija je od strane PR Newsa na prvom mestu među vodećim agencijama kada je u pitanju korporativna društvena odgovornost u 2012. godini.
Represent Communications sa kancelarijama u Beogradu i Podgorici jedna je od afilijacija Weber Shandwick-a od 2006. godine. Weber Shandwick deo je Interpublic Group (registrovane na Njujorškoj berzi (NYSE) kao IPG). Za više informacija, posetite veb stranu http://www.webershandwick.com.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!