Vodeći komunikacijski stručnjaci dolaze na Zlatibor!

PRO PR konferencija međunarodni je događaj pokrenut idejom okupljanja eminentnih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću. Ova trodnevna konferencija održaće se ove godine od 11. do 14. aprila u kongresnom centru hotela Mona na Zlatoboru u kojem će učesnici imati prilike poslušati 16 predavanja i 3 panel diskusije vodećih PR stručnjaka.

Svoja će predavanja, uz predavanja regionalnih stručnjaka, održati i Francis Ingham, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO-e iz Velike Britanije, Olga Podoinitsyna, članica Odbora VTB Grupe iz Rusije, Robyn de Villiers, direktorka i predsednica Burson-Marsteller-a iz Južne Afrike, Biagio Carrano, osnivač i direktor eastCOM Consulting-a iz Italije, Sophie Brendel, direktorka marketinga i komunikacija u Muzeju Victorije i Alberta iz Velike Britanije, Sean Gardner, suosnivač Huffington Post-a iz SAD-a i Fiona Czerniawska, suosnivač Source Global Research-a iz Velike Britanije.

Organizator PRO PR konferencije posebno ističe aktuelnost tema ovogodišnjih panel diskusija. Prvi panel održaće se u četvrtak, 12. aprila, na temu ‘Radija i odnosa s javnošću današnjice’, čiji će moderator biti John Shield, direktor komunikacija BBC-a iz Velike Britanije.

U petak, 13. aprila, panel diskusiju pon nazivom ‘Agencije za odnose s javnošću i odnosi s javnošću’ predvodiće moderator Marjan Novak, glavni urednik Marketing Magazina iz Slovenije.

Na PRO PR konferenciji očekuje se odziv više od 200 učesnika iz zemalja u regiji koji će svojim dolaskom pridoneti nastavku tradicije održavanja ovog događaja.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari