Više od 50 projekata u „borbi“ za PRiZNANJE 2014!

U petak 11. aprila zvanično je zatvoren konkurs za 17. po redu dodelu prestižnih godišnjih nagrada PRiZNANJE Društva Srbije za odnose s javnošću. Za nagrade ove godine, u 12 kategorija, prijavljena su ukupno 53 projekta.
Svoje projekte prijavilo je ukupno 14 agencija i preko 30 kompanija (pojedinačno ili zajedno sa agencijom).
O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, 29. maja ove godine u hotelu Tulip Inn, sa početkom u 19 časova.
„Sigurna sam da su sve kompanije i pojedinci koji su i ove godine odlučili da kandiduju svoje projekte za PRiZNANJE uložili veliki trud i rad kako bi na što bolji način predstavili svoja dostignuća i na tome im se iskreno zahvaljujem. Žiri sa svoje strane sa nestrpljenjem iščekuje da započne svoj deo posla i detaljno se upozna sa idejama, temama i aktivnostima koje su obeležile komunikacije u godini za nama. Kao i do sada, članovi Žirija će sa velikom odgovornošću pristupiti ocenjivanju, rukovodeći se principima pravičnosti i objektivnosti, kao i najvišim standardima profesionalne etike kako bi smo na kraju ovog ciklusa ponovo afirmisali najbolje poslovne prakse u našoj struci i nagradili najuspešnije među nama“, rekla je Rajka Šinik Vulić, predsednica Žirija, povodom zatvaranja konkursa za PRiZNANJE 2014.

Više informacija o prijavljenim projektima pronađite na sajtu DSOJ.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari