today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Više od 50 projekata u „borbi“ za PRiZNANJE 2014!

U petak 11. aprila zvanično je zatvoren konkurs za 17. po redu dodelu prestižnih godišnjih nagrada PRiZNANJE Društva Srbije za odnose s javnošću. Za nagrade ove godine, u 12 kategorija, prijavljena su ukupno 53 projekta.
Svoje projekte prijavilo je ukupno 14 agencija i preko 30 kompanija (pojedinačno ili zajedno sa agencijom).
O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, 29. maja ove godine u hotelu Tulip Inn, sa početkom u 19 časova.
„Sigurna sam da su sve kompanije i pojedinci koji su i ove godine odlučili da kandiduju svoje projekte za PRiZNANJE uložili veliki trud i rad kako bi na što bolji način predstavili svoja dostignuća i na tome im se iskreno zahvaljujem. Žiri sa svoje strane sa nestrpljenjem iščekuje da započne svoj deo posla i detaljno se upozna sa idejama, temama i aktivnostima koje su obeležile komunikacije u godini za nama. Kao i do sada, članovi Žirija će sa velikom odgovornošću pristupiti ocenjivanju, rukovodeći se principima pravičnosti i objektivnosti, kao i najvišim standardima profesionalne etike kako bi smo na kraju ovog ciklusa ponovo afirmisali najbolje poslovne prakse u našoj struci i nagradili najuspešnije među nama“, rekla je Rajka Šinik Vulić, predsednica Žirija, povodom zatvaranja konkursa za PRiZNANJE 2014.

Više informacija o prijavljenim projektima pronađite na sajtu DSOJ.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!